Το υπέρογκο χρέος της Μαν.Γιουνάιτεντ και οι προτεραιότητες του Έρικ Τεν Χαγκ αναγκάζουν την ομάδα να επαναδιαπραγματευτεί με πολλούς παίκτες.

Το υπέρογκο χρέος της Μαν.Γιουνάιτεντ και οι προτεραιότητες του Έρικ Τεν Χαγκ αναγκάζουν την ομάδα να επαναδιαπραγματευτεί με πολλούς παίκτες.

Η ομάδα του Μάντσεστερ αλλάζει μετά από πολλά χρόνια πολιτική. Τα χρόνια της αφθονίας τελείωσαν καθώς όχι μόνο τα έξοδα πολλαπλασιάστηκαν αλλά δεν έρχονται και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ επιχειρεί από την πρώτη στιγμή να βάλει τάξη σε αρκετά πράγματα και σιγά σιγά οι κανόνες του κάνουν την εμφάνισή τους! Κύριο μέλημα του Ολλανδού είναι να φτιάξει μια νεανική ομάδα με φιλοδοξίες.

Συνεπώς οι παλιότεροι… περισσεύουν ή καλύτερα έχουν θέση στα πλάνα μόνο αν δεχτούν γενναία μείωση μισθού.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Νταβίντ Ντε Χέα που σύντομα θα δώσει τη θέση του στη νεότερη γενιά. Αυτό τουλάχιστον επιθυμεί ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ!

Όσοι έκαναν τον κύκλο τους στον σύλλογο δεν σημαίνει ότι θα αποχωρήσουν άμεσα… Όμως προς τα εκεί πηγαίνει η δουλειά αφού θα τους προτείνουν περικοπές που αγγίζουν το 50%. Πρώτος για… κούρεμα βρίσκεται ο Ισπανός γκολκίπερ που αμείβεται με 350χιλ. Λίρες την εβδομάδα.

Αν δεν δεχτεί (που είναι και το πιο λογικό) τότε θα αποχωρήσει, ανοίγοντας και σε άλλους την πόρτα της εξόδου…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ