Το... φυσάει και δεν κρυώνει ο Γιούργκεν Κλοπ. Η ήττα από την Λιντς στο Άνφιλντ ήταν σοκ για όλους...

Το… φυσάει και δεν κρυώνει ο Γιούργκεν Κλοπ. Η ήττα από την Λιντς στο Άνφιλντ ήταν σοκ για όλους…

Μάρτυρες μιας ακόμα κατάρρευσης της Λίβερπουλ έγιναν εχθές βράδυ οι φίλοι της Λίβερπουλ που παρακολούθησαν το ματς με την Λιντς. Το νέο στραπάτσο έφερε έντονη απογοήτευση που μεταφέρθηκε και μέσα από τον Γιούργκεν Κλοπ.

«Ήταν στραβοπάτημα. Αρχίσαμε καλά τον αγώνα, αλλά δεχτήκαμε ένα τρελό γκολ. Ισοφαρίσαμε, αλλά δεν είχαμε ασφάλεια στην άμυνα για κάποιον λόγο. Δυσκολευτήκαμε να ελέγξουμε το ματς, κάτι δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα με τόση ταχύτητα μπροστά. Κάναμε πολλά λάθη, αλλά τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Είχαμε πολλή κατοχή και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Προφανώς είναι πρόβλημα να μην μπορούμε να ελέγξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ίσως κάποιοι παίκτες να είναι κουρασμένοι με τόσα ματς που έχουμε. Δεν μπορούμε να αμυνόμαστε όπως κάναμε στο δεύτερο γκολ, δεν είναι δυνατό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όμως το κάναμε και δεν μπορώ να το εξηγήσω», τόνισε.

Όσο για το πώς μπορεί να βελτιωθεί η εικόνα της Λίβερπουλ; «Μόνο με δουλειά! Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να βγάλουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο. Είχαμε προβλήματα από την πρώτη μέρα με τραυματισμούς, έχουμε παίκτες που παίζουν πολύ συχνά και κάποιους άλλους που επιστρέφουν και παίζουν νωρίς. Όμως αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ