Ο Ράφαελ Φαν ντε Φααρτ δεν είχε να πει τα καλύτερα λόγια για την Λίβερπουλ.

Ο Ράφαελ Φαν ντε Φααρτ δεν είχε να πει τα καλύτερα λόγια για την Λίβερπουλ.

Ο παλαίμαχος Ολλανδός ποδοσφαιριστής παρακολουθεί όλες τις ομάδες στο ευρωπαϊκό στερέωμα και αυτή που δεν του κάνει θετική εντύπωση είναι οι Reds.

Η αλήθεια είναι πως ο Φαν Ντε Φααρτ δεν ακολουθεί το… ρεύμα καθώς η κοινή ποδοσφαιρική γνώμη θεωρεί καλή ομάδα την Λίβερπουλ. Κάποιος θα πει πως αφορμή για τις δηλώσεις αποτελούν οι τελευταίες κακές εμφανίσεις αλλά όχι ο Ολλανδός έχει σχηματίσει αυτή την άποψη από πολύ νωρίτερα.

Ο Φαν Ντε Φααρτ είναι σχολιαστής στην τηλεόραση αυτή την περίοδο και όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει για την Λίβερπουλ την.. έθαψε. Θεωρεί πως δεν έχει καλό ρόστερ, ούτε καν ανταγωνιστικό σύνολο για να συλλέξει φέτος τρόπαια.

«Νομίζω πως έχουμε γίνει λίγο… τυφλοί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ξαφνικά βλέπουμε και νομίζουμε ότι ο Τζόρνταν Χέντερσον είναι ένας σπουδαίος μέσος. Ένας πολύ καλός παίκτης. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση φυσικά. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται απλά για έναν καλό παίκτη και τίποτα παραπάνω.

Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τον Τζέιμς Μίλνερ. Δεν είναι κάτι εξωπραγματικό, όπως θέλαμε να πιστεύουμε μέχρι πρότινος. Το ίδιο μπορώ να πω και για τον Τζο Γκόμες. Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ είναι σπουδαίος. Είναι παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει ούτε για τον αριστερό, ούτε και για τον δεξιό μπακ της Λίβερπουλ, οι οποίοι είναι απλά καλοί.

Όμως, αν σε ένα παιχνίδι τα πράγματα δεν πάνε για τους επιθετικούς τους έτσι όπως τα θέλουν. Τότε η Λίβερπουλ γίνεται απλά μία μέτρια ομάδα και τίποτα το σπουδαίο»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ