Ο Βασιλιάς της ασίστ θα παραμείνει στην ομάδα που γουστάρει, αλλά τον γουστάρουν εξίσου πολύ. Προχωράει και to τυπικό θέμα της ανανέωσης του, με τις επαφές να έχουν ολοκληρωθεί και θα μείνει στο Έτιχαντ μέχρι το 2025! Προχωράει και το τυπικό μέρος της συμφωνίας με Σίτι και Ντε Μπρόινε να υπογράφουν το νέο τους συμβόλαιο, […]

Ο Βασιλιάς της ασίστ θα παραμείνει στην ομάδα που γουστάρει, αλλά τον γουστάρουν εξίσου πολύ. Προχωράει και to τυπικό θέμα της ανανέωσης του, με τις επαφές να έχουν ολοκληρωθεί και θα μείνει στο Έτιχαντ μέχρι το 2025!

Προχωράει και το τυπικό μέρος της συμφωνίας με Σίτι και Ντε Μπρόινε να υπογράφουν το νέο τους συμβόλαιο, που θα κρατήσει τον αστέρα του Βελγίου μέχρι το 2025 στο Έτιχαντ. Ο Βέλγος είχε φοβερές εμφανίσεις και έκανε εξαιρετικές ενέργειες με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και θα παραμείνει για να συνεχίσει να μοιράζει τι μαγικές του ασίστ.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν πανάξια ο μεγάλος νικητής του βραβείου του παίκτη της χρονιάς μετά την ψηφοφορία της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών!

Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο του Ντε Μπρόινε μέσα σε λίγο διάστημα, έχοντας κερδίσει και εκείνο του MVP της Premier League. Μάλιστα ο Βέλγος έγινε μόλις ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Σίτι που κατακτάει το συγκεκριμένο βραβείο

Επιπλέον, αναδείχθηκε ο καλύτερος μέσος από την UEFA.

Kevin De Bruyne is proving Jose Mourinho wrong... Manchester City star is now a leading contender for player of the year | Daily Mail Online

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτό το γεγονός αυξάνει την προοπτική ο Ντε Μπράινε να τελειώσει την καριέρα του φορώντας την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της βρετανικής εφημερίδαςGuardian αναφέρει πως ο Βέλγος σταρ είναι απόλυτα ευχαριστημένος στους “πολίτες” και θα βάλει την υπογραφή του διετή επέκταση της συνεργασίας τους, αφού το τωρινό συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ντε Μπρόινε αμείβεται με 300.000 λίρες εβδομαδιαίως (σ.σ. 330.000 ευρώ) και αναμένεται να υπάρξει μία μικρή αύξηση, ως επιβράβευση για την εξαιρετική εικόνα του και την εφετινή σεζόν. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει τη φετινή σεζόν επτά ασίστ και δύο γκολ σε 12 συμμετοχές στην Premier League, ενώ συνολικά μετράει 59 γκολ και 100 ασίστ σε 238 παιχνίδια με την αγγλική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ντε Μπράινε βρίσκεται στην Μάντσεστερ Σίτι από το 2015 όταν τον αγόρασε από την Βόλφσμπουργκ για 76 εκατομμύρια ευρώ. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ