Να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την κεντρική της γραμμή φαίνεται πως ψάχνει η Liverpool. Η Λίβερπουλ θέλει να επιστρέψει στην κορυφή και ήδη κοιτάζει την ενίσχυση της. Πρώτο μέλημα του Γιούργκεν Κλοπ και των συνεργατών του, βέβαια, είναι η έλευση του αντικαταστάτη του Τζίνι Βαϊνάλντουμ, που έφυγε για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ήδη, έχουν ακουστεί ουκ […]

Να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την κεντρική της γραμμή φαίνεται πως ψάχνει η Liverpool.

Η Λίβερπουλ θέλει να επιστρέψει στην κορυφή και ήδη κοιτάζει την ενίσχυση της. Πρώτο μέλημα του Γιούργκεν Κλοπ και των συνεργατών του, βέβαια, είναι η έλευση του αντικαταστάτη του Τζίνι Βαϊνάλντουμ, που έφυγε για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ήδη, έχουν ακουστεί ουκ ολίγα ονόματα. Από τον Ρενάτο Σάνστες, στον Γιούρι Τίλεμανς και τον Φλόριαν Νόιχαους, όλοι έχουν κατά καιρούς βρεθεί στο στόχαστρο των «κόκκινων».

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», όμως, το όνομα που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις της αγγλικής ομάδας είναι αυτό του Φρανκ Κεσί της Μίλαν.

Το συμβόλαιο του Ιβοριανού ποδοσφαιριστή με τους «ροσσονέρι» λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Είναι προφανές πως η ιταλική ομάδα θέλει να τον ανανεώσει. Aλλά μέχρι στιγμής οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει στο οικονομικό. Ο Κεσί, που τώρα λαμβάνει 2.2 εκατ. ευρώ, φέρεται να ζητάει περίπου 6, ενώ η Μίλαν προτείνει κάτι παραπάνω από 4 εκατομμύρια. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η μεταξύ τους διαφορά δεν είναι δα και μικρή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ