Ο Πεπ ψάχνεται να επαναφέρει την ομάδα του στην κορυφή μετά το κακό ξεκίνημα, και παρά το πιεστικό πρόγραμμα και τις σοβαρές απουσίες από τον κορονοιό είναι σε έντονη ανοδική κατάσταση και πάτησε στην 2η θέση και φλερτάρει με την κορυφή. Έφτασε τη Λέστερ στη δεύτερη θέση. Οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρντιόλα μείωσαν στους 2 […]

Ο Πεπ ψάχνεται να επαναφέρει την ομάδα του στην κορυφή μετά το κακό ξεκίνημα, και παρά το πιεστικό πρόγραμμα και τις σοβαρές απουσίες από τον κορονοιό είναι σε έντονη ανοδική κατάσταση και πάτησε στην 2η θέση και φλερτάρει με την κορυφή. Έφτασε τη Λέστερ στη δεύτερη θέση. Οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρντιόλα μείωσαν στους 2 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ έχουν και παιχνίδι λιγότερο. 

Με λίγα λόγια; Τη λες και… εν δυνάμει πρώτη την ομάδα του Γκουαρντιόλα. Η Κρίσταλ Πάλας άντεξε μέχρι το πρώτο ημίχρονο, όταν το σκορ ήταν ακόμα στο 1-0 από το γκολ του Τζόουνς με κεφαλιά στο 27′. Και στο δεύτερο ημίχρονο οι πολίτες απλοποίησαν τα πράγματα.

Ο Άγγλος διεθνής κεντρικός αμυντικός (ενίοτε και δεξί μπακ) άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό, με τον Ιλκάι Γκιντογκάν να διπλασιάζει στο 57΄ και ουσιαστικά να κλειδώνει τους τρεις βαθμούς για τους γηπεδούχους. Ο Στόουνς, όμως, δεν είχε τελειώσει ακόμη με την άμυνα των «αετών», την ολιγωρία της οποίας τιμώρησε για δεύτερη φορά στο 68΄ για το 3-0, ενώ τον τόνο θριάμβου έδωσε ο Ραχίμ Στέρλινγκ στο 88΄, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Λίγη ώρα νωρίτερα είδε Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ να μένουν στο 0-0. Τέτοιο δώρο η Σίτι δεν θα μπορούσε να το αφήσει να πάει χαμένο. Με νίκη επί της Πάλας θα βρισκόταν μόνη δεύτερη. Μόλις στο -2 από την κορυφή. Και με ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Γιουνάιτεντ.

Και ο Κέβιν συνεχίζει να μοιράζει χαρά στους συμπαίχτες του και τον Πεπ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ