Mια... "μετοχή" με αδιανόητη άνοδο μέσα στην περασμένη σεζόν. Eίναι αυτή του Ματέους Νούνες, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Γουλβς τα βρήκε σε όλα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και θα κάνει δικό της τον μέσο Ματέους Νούνιες έναντι του ποσού ρεκόρ για τον σύλλογο, 38 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 45,1 εκατομμύρια ευρώ), σύμφωνα με όσα γράφονται στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η Γουλβς υπάρχη η πιθανότητα  να πληρώσει στη Σπόρτινγκ επιπλέον 4,2 εκατομμύρια λίρες ως μπόνους για τον 23χρονο.

Mια… “μετοχή” με αδιανόητη άνοδο μέσα στην περασμένη σεζόν. Eίναι αυτή του Ματέους Νούνες, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. O Νούνες έκλεισε τα 24 τον Αύγουστο και πέρυσι τέτοιον καιρό κόστιζε γύρω στα 5.000.000 ευρώ. Μετά από 50 εμφανίσεις, σχεδόν 3.700 αγωνιστικά λεπτά, 5 γκολ και 4 ασίστ, ο πληθωρικός Πορτογάλος χαφ με τη βραζιλιάνικη καταγωγή ανέβασε την αξία του στα 45.000.000 ευρώ! Και… βλέπουμε!

Έκλεισε ενδεκάδα με Πορτογάλους.

Η Γουλβς συνεχίζει σε ρυθμούς… Primeira LigaΜατέους Νούνιες, Ζοζέ Σα, Τότι Γκόμες, Μπρούνο Ζορντάο, Ζοάο Μουτίνιο, Νέλσον Σεμέδο, Ρούμπεν Νέβες, Τσικίνιο, Ντάνιελ Ποντένσε,  Πέδρο Νέτο και ο τεχνικός, Μπρούνο Λάζε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primeira Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ