Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να αποφύγει το παράδειγμα της Μίλαν.

O Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε κάποιες δηλώσεις που σίγουρα θα προκαλέσουν αντιδράσεις ειδικά στους φίλους της Μίλαν. Ο Ισπανός προπονητής είναι πολύ χαρούμενος στην παρουσία του στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες» είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, είναι με το ένα…πόδι στα προημιτελικά του Champions League και γενικά είναι σε πολύ μεγάλη φόρμα. Κάθε χρόνο η Μάντσεστερ Σίτι κατακτά και ένα τίτλο. Είτε πρωτάθλημα είτε κύπελλο. Αυτό που δεν έχει καταφέρει ακόμα είναι να πανηγυρίσει τον τίτλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.  Αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί φέτος!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μιλώντας για την πορεία της ομάδας του είπε ότι θέλει να αποφύγει το παράδειγμα της Μίλαν. «Θυμάμαι τη Μίλαν του Αρίγκο Σάκι και μετά του Φάμπιο Καπέλο. Μια ομάδα που κατέκτησε το Champions League και με τους δύο. Για 8-9 χρόνια, όμως, έμειναν εκτός Champions League, δεν έκαναν τίποτα, δεν κατέκτησαν κάποιον τίτλο. Ή δεν έπαιζαν στην Ευρώπη ή έπαιζαν αλλά δεν νικούσαν. Οταν ήμουν μικρός όλοι μιλούσαν για τη Μίλαν του Σάκι αλλά μετά…», είπε ο Ισπανός κόουτς

«Θα πρέπει να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο στη δική μας περίπτωση. Η μεγάλη επιτυχία ενός κλαμπ είναι η σταθερότητα. Να κατακτάει τίτλους, να διεκδικεί τίτλους κάθε χρόνο, να είναι σταθερά εκεί, σε αυτό το επίπεδο», συμπλήρωσε ο Πεπ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ