Ο Χάαλαντ επέλεξε το 9 που φορούσε και στην Ντόρτμουντ με την οποία σε δυόμιση σεζόν και 89 ματς σημείωσε 86 γκολ. Για να δούμε πόσο παραγωγικό θα είναι στο Νησί.

Διακοπές τέλος για τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός αφού γέμισε τις μπαταρίες του στην Μαρμπέγια παίζοντας μπάλα στην παραλία, και κάνοντας πιο μετά τον dj ξεκίνησε την προετοιμασία με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 22χρονος άσος παρουσιάστηκε από τους «πολίτες» μαζί με τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα του αγγλικού συλλόγου, δηλαδή τους Κάλβιν Φίλιπς, Χούλιαν Άλβαρες και Στέφαν Ορτέγκα.

Ο Χάαλαντ επέλεξε το 9 που φορούσε και στην Ντόρτμουντ με την οποία σε δυόμιση σεζόν και 89 ματς σημείωσε 86 γκολ. Για να δούμε πόσο παραγωγικό θα είναι στο Νησί.

Κατά την παρουσίαση του μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Πρώτα από όλα είναι ωραίο που σας βλέπω. Είναι απόλαυση. Είμαι σίγουρος πως θα περάσουμε ωραία μαζί. Οι προσδοκίες για αυτή τη σεζόν είναι να έρθω σε μία νέα ομάδα και να γνωριστώ με ανθρώπους και να αναπτύξω σχέσεις. Και να διασκεδάσω, όταν διασκεδάζω σκοράρω γκολ και κερδίζω παιχνίδια Θα είναι μία πραγματικά ξεχωριστή στιγμή για μένα και ελπίζω να περάσουν γρήγορα οι πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας ώστε να φτάσουμε στα σημαντικά παιχνίδια.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία εκπληκτική ομάδα και απλά θα πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να αρχίσω να δουλεύω σκληρά. Θα είναι ωραία, ο πατέρας μου έπαιξε εδώ για μερικά χρόνια. Είναι ωραίο όταν ο πατέρας σου κάνει κάτι και εσύ κάνεις τα ίδια πράγματα με αυτόν. Είναι ξεχωριστό. Έπαιξα απέναντί τους 1,5 χρόνο πριν και ήταν πραγματικά ξεχωριστό να τους έχω απέναντί μου. Έβλεπα επίσης όλα τα παιχνίδια τους.

Ο πατέρας μου είναι το είδωλο μου αλλά από την Σίτι έχω αρκετές φανέλες του Αγουέρο σπίτι, οπότε φυσικά και είναι εκείνος το είδωλό μου. Όσο για την ομάδα που θέλω να αντιμετωπίσω, αν και δεν θέλω να αναφέρω το όνομα, αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ανυπομονώ να αρχίσουν τα σημαντικά ματς, όπου θα παίζουμε συνέχεια. Θα είναι ωραία!».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ