Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λένε, και στην περίπτωση του Μεντί ταιριάζει γάντι! O Γάλλος γκολκίπερ που ήρθε να σώσει την κατάσταση στην ομάδα του Λάμπαρντ το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Για την ομάδα της Τσέσλι ο Μεντί κράτησε την εστία του ανέπαφη για 8η φορά σε 11 αγώνες. Ο Μέντι ήταν […]

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λένε, και στην περίπτωση του Μεντί ταιριάζει γάντι! O Γάλλος γκολκίπερ που ήρθε να σώσει την κατάσταση στην ομάδα του Λάμπαρντ το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Για την ομάδα της Τσέσλι ο Μεντί κράτησε την εστία του ανέπαφη για 8η φορά σε 11 αγώνες.

Ο Μέντι ήταν η πρώτη επιλογή για τον Φρανκ Λάμπαρντ και τον Πετρ Τσεχ για την θέση του βασικού κίπερ της Τσέλσι μετά τις μετριότατες εμφανίσεις του Κέπα. Και τους δικαίωσε με το καλημέρα, αφού σε έξι συνεχόμενους αγώνες κράτησε το μηδέν παθητικό στην εστία του. Αυτός και ο μεγάλος Πετρ Τσεχ στην ιστορία της Τσέλσι έκαναν τέτοιο ιδανικό ξεκίνημα. 

Αλλά και η συνέχεια του είναι ανάλογή αφού μετά και το σημερινό 0-0 με την Τότεναμ έφτασε να έχει 8 αγώνας με μηδέν παθητικό σε 11 αγώνες που αγωνίστηκε.

Ήδη για την Πρέμιερ Λιγκ είναι στην κορυφή για τους τερματοφύλακες που δεν έχουν δεχτεί γκολ, συνολικά πέντε, και να κρατήσουμε ότι ο Μεντί έχει παίξει μόνο σε έξι παιχνίδια από τα συνολικά δέκα της Τσέλσι.

Κάθε εμπόδιο για καλό λέει ο σοφός λαός και ταιριάζει κουτί στην περίπτωση της Τσέλσι, αφού μετά το “καταστρόφα” του Κέπα, έλαμψε το αστέρι του νεοφερμένου Εντουάρντ.

Και τελικά τους δικαιώνει σε κάθε αγώνα και απειλεί τον μεγάλο Πετρ Τσεχ στα ρεκόρ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ