Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λένε, και στην περίπτωση του Μεντί ταιριάζει γάντι! O Γάλλος γκολκίπερ που ήρθε να σώσει την κατάσταση στην ομάδα του Λάμπαρντ το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Δεν έχει έχει αφήσει κανέναν εδώ και έξι αγώνες ανεξαρτήτου διοργάνωσης να του ματώσει τα δίχτυα.  Ο Μέντι ήταν η πρώτη […]

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λένε, και στην περίπτωση του Μεντί ταιριάζει γάντι! O Γάλλος γκολκίπερ που ήρθε να σώσει την κατάσταση στην ομάδα του Λάμπαρντ το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Δεν έχει έχει αφήσει κανέναν εδώ και έξι αγώνες ανεξαρτήτου διοργάνωσης να του ματώσει τα δίχτυα. 

Ο Μέντι ήταν η πρώτη επιλογή για τον Φρανκ Λάμπαρντ και τον Πετρ Τσεχ για την θέση του βασικού κίπερ της Τσέλσι μετά τις μετριότατες εμφανίσεις του Κέπα. Και τους δικαίωσε με το καλημέρα, αφού σε έξι συνεχόμενους αγώνες κράτησε το μηδέν παθητικό στην εστία του. Αυτός και ο μεγάλος Πετρ Τσεχ στην ιστορία της Τσέλσι έκαναν τέτοιο ιδανικό ξεκίνημα. 

Κρίσταλ Πάλας, Σεβίλλη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Κράσνονταρ, Μπέρνλι και τώρα ήταν η σειρά της Ρεν. Ο Μεντί δεν άφησε τα δίχτυα του να ταρακουνηθούν από την μπάλα.

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για τον 5ο Όμιλο του Champions League, η Τσέλσι δεν συνάντησε προβλήματα και νίκησε την Ρεν με 3-0 στο πλαίσο της 3ης αγωνιστικής. Οι λονδρέζοι έμειναν στην κορυφή με 7 βαθμούς παρέα με την Σεβίλλη, ενώ η Ρεν στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό.

Ο Βέρνερ έγινε ο πρώτο Γερμανός που σκοράρει δύο πέναλτι σε Ευρωπαϊκό αγώνα μετά τον Λόταρ Ματέους σε μια αναμέτρηση της Μπάγερν κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης τον Απρίλιο του 1987. 

Chelsea vs Tottenham: Edouard Mendy “in shape” is in the group | En24 World

Οι “Μπλε έφεραν τον Μεντί να πάρει την θέση του βασικού στην ενδεκάδα της ομάδας του Λάμπαρντ. Το κλίμα μετά την κακή εμφάνιση του Κέπα με την Λίβερπουλ δεν ήταν καλό για τον ποδοσφαιριστής της Τσέλσι που έχει απογοητεύσει με την αγωνιστική του εικόνα στο Στάμφορντ Μπριτζ, αν αναλογιστούμε τα 80.000.000 ευρώ – ποσό ρεκόρ για τερματοφύλακα – που έδωσαν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο για να τον κάνουν δικό τους.

Και τελικά τους δικαιώνει σε κάθε αγώνα και απειλεί τον μεγάλο Πετρ Τσεχ στα ρεκόρ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ