Ο Τοντ Μποέλι μπήκε στην ιδιοκτησία της Τσέλσι και μαζί έφερε κάποιες επαναστατικές ιδέες. Πρώτος έσπευσε να απορρίψει τις προτάσεις ο Γιούργκεν Κλοπ με σαρκαστικό τρόπο.

Ο Τοντ Μποέλι μπήκε στην ιδιοκτησία της Τσέλσι και μαζί έφερε κάποιες επαναστατικές ιδέες. Πρώτος έσπευσε να απορρίψει τις προτάσεις ο Γιούργκεν Κλοπ με σαρκαστικό τρόπο.

Έχει κάνει αισθητή την παρουσία του από την αρχή και η αλήθεια είναι πως για την ώρα δεν συγκεντρώνει πολλούς οπαδούς. Η Αμερικανική κουλτούρα είναι διαφορετική από την ευρωπαϊκή και ο κόσμος δεν θέλει να αλλάξει τις συνήθειές του.

Φυσικά ο λόγος για το νέο αφεντικό της Τσέλσι που εκτός από χρήμα, φέρνει τεχνογνωσία από Αμερική. Τα αθλητικά μοντέλα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχουν ιδιαίτερη επιτυχία, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα τα απορροφήσει και η Ευρώπη που πάντα πορεύεται ανεξάρτητη!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chelsea FC (@cfcnewspage)

Ο Τοντ Μποέλι λοιπόν πρότεινε κάτι επαναστατικό για το ποδόσφαιρο της Βρετανίας. Να γίνεται All-Star αγώνας ανάμεσα στις ομάδες της Βόρειας και Νότιας Αγγλίας! Ιδέα αλά… NBA δηλαδή και η πρόταση δεν θα μπορούσε να βρει αποδοχή στη χώρα που δεν αλλάζει τις παραδόσεις της για δεκαετίες!

Κάθε καινούρια ιδέα φτάνει στα αυτιά ανθρώπων που εργάζονται στην PremierLeague και οι αντιδράσεις ποικίλουν… Όταν πρόκειται για τον Μποέλι μάλιστα οι καχύποπτοι παραμονεύουν…

Για την πρωτότυπη ιδέα ενός All Star στην Βρετανία απάντησε ο Γιούργκεν Κλοπ, όσο πιο ευγενικά μπορούσε! Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ ήταν σαρκαστικός και αντέστρεψε την… πυραμίδα.

Αντιπρότεινε λοιπόν στον Μποέλι αντί να φέρνει αμερικανικές ιδέες στην Ευρώπη, να ασπαστούν στις ΗΠΑ τα ευρωπαϊκά πρότυπα!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier League (@premierleague)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ