Άσχημα τα νέα για την Σίτι με νέα κρούσματα κορονοιού και  από την μία ο Πεπ ψάχνεται να επαναφέρει την ομάδα του στην κορυφή μετά το κακό ξεκίνημα, αλλά στο δύσκολο και πιεστικό πρόγραμμα που ακολουθεί θα έχει σημαντικό πρόβλημα αφού τα νέα από τις εξετάσεις για τον covid-19 δεν ήταν καλά. Μετά τα τελευταία […]

Άσχημα τα νέα για την Σίτι με νέα κρούσματα κορονοιού και  από την μία ο Πεπ ψάχνεται να επαναφέρει την ομάδα του στην κορυφή μετά το κακό ξεκίνημα, αλλά στο δύσκολο και πιεστικό πρόγραμμα που ακολουθεί θα έχει σημαντικό πρόβλημα αφού τα νέα από τις εξετάσεις για τον covid-19 δεν ήταν καλά.

Μετά τα τελευταία τεστ στην Σίτι βρέθηκαν και άλλα κρούσματα θετικά εκτός των Ζέσους, Γουόκερ, Έντερσον, Τόρες, Γκαρσία και Ντόιλ, νέα κρούσματα  είναι ο βετεράνος τερματοφύλακας, Σκοτ Κάρσον και ο νεαρός χαφ, Κόουλ Πάλμερ. Παράλληλα, υπάρχει και νέο κρούσμα στα άτομα του προπονητικού επιτελείου.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα συνεχίζει να βλέπει την ομάδα του να δέχεται χτυπήματα από την πανδημία και η ομάδα του ανακοίνωσε τρία νέα κρούσματα, τα οποία φυσικά συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στα 40 – αριθμός ρεκόρ – που κατεγράφησαν στην Premier League και γνωστοποιήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ