Τραβάει την καψούρα του ο Αρτέτα με τον ταλαντούχο Αουάρ της Λυών και πάει για το κόλπο. Διώχνει τον Λακαζέτ που δεν είναι στα βασικά του πλάνα πλέον, και φέρνει Αουάρ. Ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να περάσει ο Αρτέτα. Τους τελευταίους του μήνες ως παίκτης της Άρσεναλ όπως όλα […]

Τραβάει την καψούρα του ο Αρτέτα με τον ταλαντούχο Αουάρ της Λυών και πάει για το κόλπο. Διώχνει τον Λακαζέτ που δεν είναι στα βασικά του πλάνα πλέον, και φέρνει Αουάρ.

Ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να περάσει ο Αρτέτα.

Τους τελευταίους του μήνες ως παίκτης της Άρσεναλ όπως όλα δείχνουν περνάει ο Αλεξάντρ Λακαζέτ. Ο Γάλλος επιθετικός, παρόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την Άρσεναλ δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα

Ήδη άρχισαν τα πρώτα δημοσιεύματα στην Αγγλία να μιλούν για παραχώρηση του Λακαζέτ….

Έτσι, θεωρείται βέβαιο ότι το προσεχές καλοκαίρι θ’ αποχωρήσει από το Λονδίνο, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ήδη, ο Λακαζέτ μιλάς με τους «κανονιέρηδες» για να διακόψουν τη συνεργασία τους και να ψάξει την επόμενη μεταγραφή του ως ελεύθερος.
Τέλος, για τον Λακαζέτ έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους οι Ρόμα και η Μονακό, ενώ ο 29χρονος άσος έχει αγωνιστεί σε 157 παιχνίδια με την φανέλα των «κανονιέρηδων», μετρώντας 59 γκολ και 28 ασίστ.

Why is Alexandre Lacazette misfiring for Arsenal and how can the Gunners  fix his form in front of goal?

Η Άρσεναλ γουστάρει τον Αουάρ της Λυών

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει αναδειχθεί ως ένα απο τα πιο καυτά ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μετά από μια ακόμη σούπερ χρονιά με την Λυών. Ο 22χρονος διαδραμάτισε βασικό ρόλο στην πορεία  της Λυών που έφτασε στους ημιτελικούς του Champions League την περασμένη σεζόν, και τώρα θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Η Άρσεναλ  φαίνεται να είναι ως ο πιο πιθανός επόμενος προορισμός για τον Άουαρ, και είναι πολύ αγαπητός στον Αρτέτα», είχε δηλώσει ο Τζουνίνιο.

Ο 22χρονος χαφ ανέβασε επίπεδο δημιουργικά τη μεσαία γραμμή των Λιονέ και κάπως έτσι, το όνομά του έγινε Νο1 πόθος του Μίκελ Αρτέτα, ο οποίος έχει εισηγηθεί την απόκτησή του, βλέποντας στις ικανότητές του αυτό που λείπει από τη μεσαία γραμμή της Άρσεναλ για να κάνει κι εκείνη το step-up.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λυών απαιτεί για την μεταγραφή του Αουάρ 44 εκατομμυρία λίρες (57 εκατομμύρια δολάρια) 

Ο ισχυρός άνδρας της Λιόν, Μισέλ Ολάς, παραδέχτηκε πως τρεις μεγάλοι σύλλογοι ενδιαφέρονται για το νέο μεγάλο ταλέντο της Λιόν, Χουσέμ Αουάρ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ