Έσπασαν ακριβώς το ίδιο ρεκόρ με 7 χρόνια διαφορά ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και Κριστιάνο Ρονάλντο στην πιο ακραία σύμπτωση. Ο Κριστιάνο συνεχίζει να σπάει το ένα ρέκορ μετά το άλλο αδιαφορώντας πλήρως για την ηλικία του. Έτσι λοιπόν, έσπασε άλλο ένα ρεκόρ αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο “απλό” όσο τα άλλα. Πριν 7 […]

Έσπασαν ακριβώς το ίδιο ρεκόρ με 7 χρόνια διαφορά ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και Κριστιάνο Ρονάλντο στην πιο ακραία σύμπτωση.
Ο Κριστιάνο συνεχίζει να σπάει το ένα ρέκορ μετά το άλλο αδιαφορώντας πλήρως για την ηλικία του. Έτσι λοιπόν, έσπασε άλλο ένα ρεκόρ αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο “απλό” όσο τα άλλα.
Πριν 7 περίπου χρόνια ο θρύλος της Τσέλσι έσπασε το ρεκόρ της Πρέμιερ Λιγκ . Όταν απέναντι στην Τότεναμ σκόραρε και μοιράζοντας μία ασσίστ έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίχτης που το πέτυχε ποτέ. Ετσι λοιπόν, σε ένα ματς που η ομάδα του κέρδισε με 3-0 εκείνος σε ηλικία 36 ετών και 267 ημερών έμεινε στην ιστορία.

Εχθές λοιπόν(30/08) ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι πάλι απέναντι στην Τότεναμ σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε και εκείνος μία ασσίστ σε ένα ματς που η ομάδα του κέρδισε και αυτή με 3-0.Όμως η σύμπτωση δεν σταματά εκεί, με το γκολ και την ασσίστ ο Ρονάλντο σε ηλικία 36 ΕΤΩΝ και 267 ΗΜΕΡΩΝ έσπασε το ίδιο ρεκόρ με τον Ντρογκμπά.

Στην ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ηλίκια οι 2 θρύλοι έσπασαν το ΙΔΙΟ ρεκόρ απέναντι στην ΙΔΙΑ ομάδα με το ΙΔΙΟ σκορ.

Και όμως έχει και άλλο, ΚΑΙ οι δύο σκόραραν το πρώτο γκολ ΚΑΙ οι δύο μοίρασαν ασσιστ στο δεύτερο γκολ ΚΑΙ οι δύο βγήκαν αλλαγή, με τον παίχτη που πέρασε στην θέση τους να σκοράρει για το 3-0!!!!

Όσο παράξενο και αν ακούγεται αύτο συνέβη. Παράξενο και τρομαχτικό!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ