Θα πληρώσει ο Στίβεν Τζέραρντ το άσχημο ξεκίνημα της Άστον Βίλα; Το κλίμα πάντως έχει βαρύνει και ο διάδοχος... περιμένει στη γωνία!

Θα πληρώσει ο Στίβεν Τζέραρντ το άσχημο ξεκίνημα της Άστον Βίλα; Το κλίμα πάντως έχει βαρύνει και ο διάδοχος… περιμένει στη γωνία!

Πετυχημένος ως ποδοσφαιριστής, ικανός στα πρώτα του βήματα και ως προπονητής. Ο Στίβεν Τζέραρντ δεν έχει ζήσει ποτέ με την ανασφάλεια ενδεχόμενης απόρριψης (απόλυσης σε αυτή την περίπτωση) και αυτό το ενδεχόμενο τον βασανίζει…

Η αλήθεια είναι πως ο θρύλος της Λίβερπουλ με το καλημέρα μας έδειξε και τις προπονητικές του αρετές. Τρία χρόνια στην Ρέιντζερς βοήθησε στα μέγιστα για να επιστρέψουν οι Σκωτσέζοι στην κορυφή και να αγωνιστούν σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στην πορεία ανέλαβε το φορτίο της Άστον Βίλα. Ενδεχομένως λιγότερες απαιτήσεις αλλά η Premier League είναι δύσκολο πρωτάθλημα και για τους προπονητές. Η περσινή πρώτη του σεζόν δεν ήταν άσχημη (σώθηκε άνετα η ομάδα), η φετινή όμως ξεκίνησε με πολλά προβλήματα.

Οι “Χωριάτες” μετρούν μόλις 2 νίκες μετά από 10 ματς και αυτή η συνθήκη μεταφέρει άγχος στον Τζέραρντ.

Για μια αγωνιστική κατηφόρα, όλοι στοχοποιούν τον προπονητή και αν αυτή συνεχιστεί, κάτι πρέπει να αλλάξει. Όλα αυτά τα γνωρίζει καλά ο Στίβεν Τζέραρντ…

Όπως ίσως γνωρίζει από τα αγγλικά μέσα πως η Άστον Βίλα τον κρατάει μέχρι το επόμενο στραβοπάτημα… Και αυτό διότι ο σύλλογος φαίνεται πως έχει καταλήξει στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για να τον αντικαταστήσει!

Στην Άστον Βίλα θεωρούν πως είναι ο καταλληλότερος για να αναλάβει την ομάδα. Έχει εμπειρία από Premier League και η προσαρμογή του στις δύσκολες συνθήκες μπορεί να γίνει αναίμακτα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ