Μια πιο δύσκολη μίκη από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα πήρε η Λίβερπουλ επί της Κρίσταλ Πάλας στην 5η αγωνιστική της Premier League. Πρωταγωνιστής ο Σάντιο Μανέ, που έφτασε τα 100 γκολ με τους Κόκκινους στο 43′. Σκόραραν και οι Σαλάχ (78′) και Κεϊτά (89′). Mε τον τελευταίο μάλιστα να σημειώνει ένα φανταστικό γκολ! Βασικός […]

Μια πιο δύσκολη μίκη από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα πήρε η Λίβερπουλ επί της Κρίσταλ Πάλας στην 5η αγωνιστική της Premier League. Πρωταγωνιστής ο Σάντιο Μανέ, που έφτασε τα 100 γκολ με τους Κόκκινους στο 43′. Σκόραραν και οι Σαλάχ (78′) και Κεϊτά (89′). Mε τον τελευταίο μάλιστα να σημειώνει ένα φανταστικό γκολ!

Βασικός έπαιξε και ο Κώστας Τσιμίκας!

Στα του ματς, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ στο 2′, με τον Άλισον να κάνει άστοχη έξοδο και τον Ζάχα να τσιμπάει την μπάλα. Όμως ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ διόρθωσε το λάθος του. Kαι με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στο 16′, αλλά το σουτ του Χέντερσον από το ύψος της μικρής περιοχής σταμάτησε στον Γουαΐτα. Για να έρθει η επόμενη ευκαιρία χρειάστηκαν 22 λεπτά και το ρολόι να δείχνει το 38′. Σε εκείνο το σημείο ο Ισπανός τερματοφύλακας είπε «όχι» στην κοντινή κεφαλιά του Τιάγκο και εν συνεχεία ο Ζότα έχασε το… άχαστο, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ από τα δύο μέτρα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ