Μετά τη συμφωνία που είχε με την Μάντσεστερ Σίτι έδωσε τα χέρια και με τον Ζιτσένκο για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της απόκτησης του Ολεκσάντρ Ζιντσένκο από την Άρσεναλ αφού είχε δώσει τα χέρια με την  Μάντσεστερ Σίτι, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να τα βρει και με τον ποδοσφαιριστή, κάτι που έγινε και τελικά κλείδωσε την συμφωνία.

Έτοιμη να σφραγίσει μία ακόμα σημαντική μεταγραφή είναι οι “κανονιέριδες” με τον Ολεκσάντρ Ζιντσένκο. Μετά τη συμφωνία που είχε με την Μάντσεστερ Σίτι έδωσε τα χέρια και με τον Ζιτσένκο για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι δύο ομάδες είχαν έρθει σε συμφωνία ενός ποσού κοντά στα 38 εκατομμύρια ευρώ, και ο δημοσιογράφος της Athletic, Ντέιβιν Όρνστεϊν, να αποκαλύπτει πριν λίγο πως επήλθε συμφωνία και με τον παίκτη.

Μια από τα ίδια και από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ η μεταγραφή

Πλέον οι Κανονιέρηδες φαίνεται πως χτίζουν ρόστερ για πρωτάθλημα και δεν το κρύβουν. Τόσες μεταγραφές από τον Αρτέτα, δεν είναι τυχαίο.

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας εδώ και μέρες έχει βγει στο παζάρι για ένα αριστερό μπακ με τον ποδοσφαιριστή της Μπράιτον, Μαρκ Κουκουρέγια να είναι στην πρώτη θέση της λίστας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ