Άρσεναλ: Έτσι δεν παίρνει πρωτάθλημα πάντως...

Η ομάδα του Αρτέτα προηγήθηκε με 2-0 μόλις στο 10ο λεπτό, όμως από εκεί και μετά σταμάτησε να παίζει και το πλήρωσε πολύ ακριβά και πάλι. Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Λίβερπουλ είχε δύσκολο έργο σε ντέρμπι, σήμερα όμως κόντρα στη 15η Γουέστ Χαμ υπέπεσε στα ίδια λάθη και ξαναπέταξε βαθμούς.

Έτσι η Σίτι με παιχνίδι λιγότερο αν την νικήσει στο μεταξύ τους ματς θα την φτάσει και θα έχει το πάνω χέρι για να κατακτήσει ακόμα μία φορά το πρωτάθλημα. Πλέον οι «κανονιέρηδες» έχουν επτά ματς… τελικούς για να επιστρέψουν μετά από 19 ολόκληρα χρόνια στην κορυφή του Αγγλικού πρωταθλήματος.

Μόλις στο 10ο λεπτό Γκάμπριελ Ζεσούς και Έντεγκαρντ νίκησαν δύο φορές τον Φαμπιάνσκι για το γρήγορο 0-2, όμως από εκεί και μετά τη Άρσεναλ έκανε δύο «δώρα» στη Γουέστ Χαμ. Στην αρχή ο Γκάμπριελ έκανε πέναλτι στο 33ο λεπτό και ξαναέβαλε την ομάδα του Μόγιες στο παιχνίδι (1-2 ο Μπενράχμα με εκτέλεση πέναλτι), ενώ παρά το ότι ο Αντόνιο έκανε πέναλτι, ο λιγόψυχος Σακά έχασε ακόμα ένα σημαντικό πέναλτι (52′).

Τρία λεπτά μετά τα «Σφυριά» με τον τρομερό Μπόουεν να κάνει πλασέ στην κίνηση, από πλάγια θέση μετά από εξαιρετική μπαλιά του Κέχερ, ισοφάρισαν σε 2-2 (55′) και κράτησαν με ευκολία το 2-2, χωρίς να δεχτούν φάσεις στο δεύτερο μέρος, έτσι η ισοπαλία βάζει σε… μπελάδες την Άρσεναλ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ