Η αγγλική ομάδα μέσω ανακοίνωσής της επιβεβαίωσε το deal. 

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της απόκτησης του Ολεκσάντρ Ζιντσένκο από την Άρσεναλ αφού είχε δώσει τα χέρια με την  Μάντσεστερ Σίτι, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να τα βρει και με τον ποδοσφαιριστή, κάτι που έγινε και τελικά κλείδωσε την συμφωνία.

Σφράγισαν μία ακόμα σημαντική μεταγραφή οι “κανονιέριδες” με τον Ολεκσάντρ Ζιντσένκο. Μετά τη συμφωνία που είχε με την Μάντσεστερ Σίτι  και με τον Ζιτσένκο έπεσαν οι υπογραφές για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία  κοντά στα 38 εκατομμύρια ευρώ. Η αγγλική ομάδα μέσω ανακοίνωσής της επιβεβαίωσε το deal. 

Οι δηλώσεις του ενθουσιασμένου Ζιτσένκο

«Η αλήθεια είναι ότι έκανα πραγματικότητα ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί. Από τότε που ήμουν στο Κίεβο. Από εκείνη την εποχή παρακολουθούσα την Άρσεναλ του Τιερί Ανρί και του Σεσκ Φάμπρεγας. Από τότε ήθελα να φορέσω τη φανέλα της. Δεν πίστευα ότι κάποια στιγμή θα τα κατάφερνα»

«Η σχέση μου με τον Γκάμπριελ είναι πολύ καλή. Τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τον αγαπάω πολύ αυτό τον τύπο. Σίγουρα έπαιξε και αυτός ρόλο για να πάρω την απόφασή μου», όσο για τον Μίκελ Αρτέτα είχε να πει: «Η απάντηση που θα σας δώσω είναι πολύ απλή. Ναι μπορώ να παίξω όπου με βάλει ο προπονητής μου. Μπορώ μέχρι και τερματοφύλακας να παίξω να μου το ζητήσει.

Ωστόσο, το τι έχουμε πει μεταξύ μας και το ποια είναι τα πλάνα του για εμένα θα προτιμούσα να μην σας τα αποκαλύψω και να τα διατηρήσω κρυφά για την ώρα»

Ο Ζιντσένκο είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και τις… συστάσεις έκανε ο Γκαμπριέλ Ζεσούς. Οι δύο τους μετά την Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται ξανά μαζί στην Άρσεναλ. Ζέσους και Ζιντσένκο συνδέονται με στενή φιλία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ