Ο πρόεδρος της Λιντς Αντρέα Ραντριζάνι, μίλησε στο Athletic , και έδωσε όλο το καυτό παρασκήνιο για τη μεταγραφή του Ραφίνια στους Καταλανούς.

Η  Μπαρτσελόνα τον ήθελε πολύ τον Ραφίνια από την Λιντς. Έδωσε λοιπόν, όπως ήταν αναμενόμενο, πολύ χρήμα για να τον κάνει δικό της. Ούτε 40, ούτε 50, ούτε 60. Τελικά το Deal έκλεισε στα 72 εκ. ευρώ (58 + μπόνους). Με τους Καταλανούς να ανεβαίνουν πάρα πολύ για να πιάσουν τις απαιτήσεις των “Παγωνιών!”

Ο πρόεδρος της Λιντς Αντρέα Ραντριζάνι, μίλησε στο Athletic , και έδωσε όλο το καυτό παρασκήνιο για τη μεταγραφή του Ραφίνια στους Καταλανούς.

«Η Μπαρτσελόνα δεν ήταν σε θέση να αγοράσει παίκτες. Έκαναν ψώνια αλλά δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τις συμφωνίες επειδή η οικονομική της κατάσταση δεν ήταν ξεκάθαρη. Ήταν πολύ ενεργοί με πολλούς παίκτες στην Ευρώπη, τον Λεβαντόφσκι και πολλούς άλλους. Αυτό δημιούργησε μεγάλη σύγχυση στην αγορά.

«Δεν μπορούσαμε να φτάσουμε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα γιατί δεν ήταν σε θέση να το κάνουν. Έτσι φτάσαμε σε μια συμφωνία με την Τσέλσι επειδή ο παίκτης ήθελε να φύγει και ήταν ανοιχτός στο να ακούσει προσφορές από συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ».

«Για μένα, ήταν τελειωμένη υπόθεση [του Ραφίνια στην Τσέλσι και όταν κάνω μία συμφωνία ο λόγος μου είναι σπαθί. Ντράπηκα όταν έπρεπε να επιστρέψω στον Τοντ Μπέιλι (ιδιοκτήτης Τσέλσι και να αλλάξω την απόφασή μου. Για μένα ήταν δείγμα ασέβειας αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Για μας ήταν πιο σημαντικό να αγοράσουμε 6 παίκτες από το να κρατήσουμε τον Ραφίνια.

«Η Τσέλσι ήταν η ομάδα που προτιμούσε [ο παίκτης] Αλλά δυστυχώς, ας πούμε ότι οι επιρροές της Μπαρτσελόνα έπεισαν τον παίκτη να περιμένει μέχρι να βρει μια λύση. Αυτό δείχνει ξανά τη δύναμη που έχουν οι παίκτες και οι ατζέντηδές τους στο σύστημα, κάτι που για μένα είναι υπερβολικό, πάρα πολύ.

«Κάνουμε πολλές επενδύσεις για να φτιάξουμε συλλόγους. Επενδύουμε εκατοντάδες εκατομμύρια, αλλά όλη η δύναμη φαίνεται να είναι με τους ατζέντηδες και εκπροσώπους αυτών των παικτών».

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει πληρώσει ακόμα αλλά η τελική προθεσμία πληρωμής είναι στις 2 Σεπτεμβρίου.

«Δεν ξέρω στα παρασκήνια και πού βρήκαν τα χρήματα και πώς λειτουργούν. Δεν είναι ξεκάθαρο.

«Θα σας πω στις 2 Σεπτεμβρίου [αν πλήρωσαν για Raphinha]. Αν όχι, θα έχουμε μια παγκόσμια υπόθεση».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ