Η Λίβερπουλ πέρα από καλή ομάδα, έχει και καλό οργανισμό. Βλέποντας την κατάσταση που επικράτησε στο «Old Trafford», είπε να μην το ρισκάρει και να προβεί σε αντιπερισπασμό. Δεν πήγε στο Μάντσεστερ με το δικό της πούλμαν, αλλά με εφεδρικό ώστε να μην δώσει στόχο. Εκατοντάδες οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν συγκεντρωθεί έξω από το […]

Η Λίβερπουλ πέρα από καλή ομάδα, έχει και καλό οργανισμό. Βλέποντας την κατάσταση που επικράτησε στο «Old Trafford», είπε να μην το ρισκάρει και να προβεί σε αντιπερισπασμό. Δεν πήγε στο Μάντσεστερ με το δικό της πούλμαν, αλλά με εφεδρικό ώστε να μην δώσει στόχο.

Εκατοντάδες οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο της ομάδας τους. Φυσικά τα μέτρα ήταν τέτοια που η περιοχή έμοιαζε με φρούριο. Στόχος δεν ήταν η Λίβερπουλ, αλλά οι ιδιοκτήτες του συλλόγου και ήθελαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Τι έκανε όμως η Λίβερπουλ; Η Λίβερπουλ έφτασε πιο αργά από το προγραμματισμένο, στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» αντίκρισαν το πούλμαν με τα διακριτικά των Πρωταθλητών του 2020, οχήματα σταμάτησαν την πορεία του παρκάροντας μπροστά και κόβωντας την κυκλοφορία. Να σημειωθεί ότι κάποιοι μπόρεσαν και έσκασαν τα λάστιχα από το πούλμαν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liverpool Goals (@liverpoolgoals)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liverpool Goals (@liverpoolgoals)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ