Η Γιουνάιτεντ δεν πήρε τον Σάντσο και τελευταία ώρα των μεταγραφών την 5η Οκτωβρίου, απέκτησε τον 18χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της Αταλάντα Αμάντ Ντιαλό για 21 εκ λίρες. Πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Amad Diallo από την Atalanta έναντι 21 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Ιβοριανός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσεράμισι χρόνων, το οποίο […]

Η Γιουνάιτεντ δεν πήρε τον Σάντσο και τελευταία ώρα των μεταγραφών την 5η Οκτωβρίου, απέκτησε τον 18χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της Αταλάντα Αμάντ Ντιαλό για 21 εκ λίρες. Πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Amad Diallo από την Atalanta έναντι 21 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ιβοριανός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσεράμισι χρόνων, το οποίο θα τον κρατήσει στο Old Trafford μέχρι τουλάχιστον τον Ιούνιο του 2025.  Έχει ενταχθεί στην Κ23 της United, έχοντας εντυπωσιάσει ήδη τους πάντες, καθώς έχει σημειώσει τρία γκολ και τρεις ασίστ σε δύο εμφανίσεις.

Πρόβλημα στα χαρτιά του Ντιαλό που ήταν υπό εξέταση της Ιταλικής δικαιοσύνης και η Γιουνάιτεντ μπορεί να μείνει στον άσο. Πετάμενα 21 εκ λίρες ή όχι. Ο καιρός θα δείξει!
.
Ωστόσο φαίνεται πως έχει μπλέξει, καθώς σύμφωνα με τους Times κατηγορήθηκε από τις ιταλικές αρχές για πλαστογραφία εγγράφων, για να μπει στην χώρα πριν από έξι χρόνια. Το πρόστιμο που θα δεχθεί ο 18χρονος Ιβαριανός αναμένεται να φτάσει τις 42.000 λίρες, χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του παίκτη, ή του συλλόγου.
 .
Από την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν αποκλείουν να επιβληθούν ποινές και ν’ ανακληθούν δελτία, αν και εφόσον. Σ’ αυτήν την περίπτωση τα έγγραφα θα ‘ναι άκυρα και το αγγλικό κλαμπ, αν δεν έχει ήδη ‘πετάξει’ τα πρώτα 21 εκατομμύρια λίρες που στην Αταλάντα θεωρούν ότι δεν χάσουν ό,τι κι αν συμβεί, θα ‘χει υποστεί άλλο ένα πλήγμα στο πρεστίζ τους.
.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ