Η επιτυχία του Άλισον Μπέκερ έχει όνομα και επώνυμο.

O Άλισον Μπέκερ διανύει μια από τις καλύτερες χρονιές ή ίσως και την καλύτερη στην καριέρα του στο ποδόσφαιρο με την φανέλα της Λίβερπουλ. O 29χρονος τερματοφύλακας να σημειώσουμε ότι ήταν καθοριστικός στην νίκη και κατάκτηση του FA Cup των «ρεντς» καθώς απέκρουσε το πολύ σημαντικής σημασίας πέναλτι του Μέισον Μάουντ της Τσέλσι.

Η πολύ μεγάλη επιτυχία του Βραζιλιάνου πορτιέρο έχει όνομα και επώνυμο. Ο λόγος για την σύζυγο και μητέρα των τριών παιδιών του, Ναταλία Λόουε. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι από το 2012 αλλά παντρεύτηκαν το 2015. Έχουν μία κόρη και δύο γιους. Η όμορφη σύζυγος του Άλισον Μπέκερ είναι γιατρός και έχει εργαστεί στο UBS ως παιδίατρος

«Η σύζυγός μου Ναταλία έφυγε από τη Βραζιλία πέντε μήνες μετά την αποφοίτησή της για να είναι μαζί μου. Αυτό σήμαινε πολλά για μένα. Μου άρεσε να τη στηρίζω όσο τελείωνε τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο. Υποθέτω ότι αυτό με έκανε λίγο διαφορετικό από άλλους ποδοσφαιριστές. Και, αν δεν νιώθεις καλά, είναι καλύτερο να ζεις με γιατρό παρά μοντέλο», έχει δηλώσει ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ για την Ναταλία Λόουε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ