Ποιος είναι ο καταλληλότερος για τη θέση βασικού στο Μουντιάλ με την Αγγλία; Ρις Τζέιμς & Αλεξάντερ Άρνολντ μπαίνουν στο μικροσκόπιο των παλαίμαχων.

Ποιος είναι ο καταλληλότερος για τη θέση βασικού στο Μουντιάλ με την Αγγλία; Ρις Τζέιμς & Αλεξάντερ Άρνολντ μπαίνουν στο μικροσκόπιο των παλαίμαχων.

Η συζήτηση έχει ανοίξει εδώ και καιρό. Οι δύο παίκτες κυνηγούν λυσσαλέα το χρίσμα για το Κατάρ και οι επιδόσεις τους στην PremierLeague θα κρίνουν πολλά για τα πλάνα του Σάουθγκειτ.

Η άτυπη “κόντρα” είναι δεδομένη και αμφότεροι παλεύουν γι’αυτό το προνόμιο όσο και αν δηλώνουν το αντίθετο. Παίκτες που πέρασαν από την Εθνική Αγγλίας, όπως ο , παίρνουν θέση στο δίλημμα.

Ο παλαίμαχος της Μαν.Γιουνάιτεντ πάντως διαλέγει Ρις Τζέιμς λόγω καλύτερης αμυντικής προσήλωσης!

“Με τη μπάλα, πιστεύω πως ο Τζέιμς είναι το ίδιο καλός με τον Τρεντ, όμως αμυντικά υπερέχει σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Αυτή είναι η μεταξύ τους διαφορά αυτή τη στιγμή. Οι μεγάλοι παίκτες έχουν κόντρα και ο ένας ωθεί τον άλλο να γίνεται καλύτερος.

Στα δικά μου μάτια, ο Ρις είναι μπροστά τώρα, όμως ο Τρεντ μπορεί να βελτιωθεί και να αλλάξει την κατάσταση. Είχε απέναντί του τον Λεάο και σε περίπτωση που δεν το ήξερε, ο Τζέιμς κατάλαβε μετά τα πρώτα 10 λεπτά πως θα είχε μία δύσκολη βραδιά. Στο πρώτο μέρος με ανησύχησε η εμφάνισή του όμως στο δεύτερο μέρος αποφάσισε να γίνει επιθετικός.

Δεν άφησε τον Λεάο να βρεθεί πίσω του, πήρε τη μπάλα και έδωσε στον αντίπαλό του να καταλάβει πως ήταν έτοιμος για μάχη. Ήταν σαν να του είπε πως “θα αμυνθώ αλλά ταυτόχρονα θα επιτεθώ”.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Αγγλίας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ