Το ζύγισαν, το αποφάσισαν και το τρέχουν! Ο Παναθηναϊκός βρήκε λύση – κόλπο γκρόσσο για τα στόπερ. Με έναν παλιό γνώριμο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ήδη εισηγηθεί την απόκτηση ενός παίκτη για τον άξονα, την ώρα που στο Τριφύλλι αναμένουν την επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη. Αλλά και το τι εν τέλει θα αποφασίσει ο πολύτιμος […]

Το ζύγισαν, το αποφάσισαν και το τρέχουν! Ο Παναθηναϊκός βρήκε λύση – κόλπο γκρόσσο για τα στόπερ. Με έναν παλιό γνώριμο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ήδη εισηγηθεί την απόκτηση ενός παίκτη για τον άξονα, την ώρα που στο Τριφύλλι αναμένουν την επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη. Αλλά και το τι εν τέλει θα αποφασίσει ο πολύτιμος Μαουρίτσιο για το μέλλον του και εάν αυτό θα είναι στην Αθήνα και μετά τον Γενάρη!

Όσον αφορά τον αρχηγό της ομάδας, συμπλήρωσε εδώ και μια εβδομάδα έναν ολόκληρο χρόνο δίχως να έχει καταγράψει συμμετοχή. Και η αλήθεια είναι πως παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει, ωστόσο ο Γιοβάνοβιτς ξέρει ήδη πως θα τον αξιοποιήσει.

Τα κρέντιτς πηγαίνουν φυσικά στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Που είχε την ιδέα!

Ο Σέρβος τεχνικός σκοπεύει να τον μετατοπίσει περισσότερο ως στόπερ. Παρά ως αμυντικό χαφ. Θέση που μόνο άγνωστη δεν είναι στον Κουρμπέλη, ο οποίος είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως αμυντικός στον Αστέρα Τρίπολης και αρκετός κόσμος έχει αναφέρει ότι εάν δεν είχε μετατοπιστεί πιο ψηλά, θα είχε κάνει ακόμη μεγαλύτερη καριέρα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ