Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε για μια ακόμα φορά μέσα από τα social media. Μιλώντας για αξία της ομάδας και την τιμή που ζητάει ο ίδιος για να τον παραχωρήσει. Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εδώ και καιρό σε συζητήσεις για την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ, ώστε η […]

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε για μια ακόμα φορά μέσα από τα social media. Μιλώντας για αξία της ομάδας και την τιμή που ζητάει ο ίδιος για να τον παραχωρήσει.

Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εδώ και καιρό σε συζητήσεις για την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ, ώστε η ομάδα να μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να το διαμορφώσει όπως αυτή επιθυμεί, δημιουργώντας ένα… καταπράσινο «σπίτι».

Ενώ λοιπόν η υπόθεση έμοιαζε «κολλημένη» εδώ και αρκετό καιρό, δίχως να προκύπτουν από κάπου εξελίξεις, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε… έμμεσα να εννοηθεί πως σύντομα θα υπάρξει αίσιο τέλος, κάνοντας λόγο για lease που θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την αξία της «πράσινης» ΚΑΕ.

Εφόσον λοιπόν πράγματι συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η μεγαλύτερη ομάδα που ανέδειξε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός θα έχει -επιτέλους- το… παλάτι που της αξίζει και το οποίο θα μετατραπεί σε έναν πράσινο… παράδεισο για όλους τους φίλους του Συλλόγου!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ