Hρθε η ώρα για δραστικές λύσεις στην ΑΕΚ, αλλά με ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ξεχνάμε την χρονιά και γυρνάμε σελίδα με ένα νέο προπονητή, άφθαρτο για να χτίσει χωρίς άγχος την νέα ομάδα που θα μπει στο νέο γήπεδο, ή πάμε σε λύση ανάγκης να σώσουμε ότι μπορούμε από την χρονιά με τον Μανόλο Χιμένεθ; Αλλά […]

Hρθε η ώρα για δραστικές λύσεις στην ΑΕΚ, αλλά με ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ξεχνάμε την χρονιά και γυρνάμε σελίδα με ένα νέο προπονητή, άφθαρτο για να χτίσει χωρίς άγχος την νέα ομάδα που θα μπει στο νέο γήπεδο, ή πάμε σε λύση ανάγκης να σώσουμε ότι μπορούμε από την χρονιά με τον Μανόλο Χιμένεθ; Αλλά η υπομονή δεν είναι χαρακτηριστικό των Ελληνικών ομάδων και ο Μανόλο ετοιμάζεται για την 4η πρόσληψη του στην ΑΕΚ.

Ο Ιταλός προπονητής δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει την «Ένωση» όπως θα την ήθελαν οι οπαδοί της, αφού επί των ημερών του παρουσίασε πάρα πολύ κακό πρόσωπο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα μέλη της διοίκησης που παρείχαν εμπιστοσύνη στον Ιταλό έχουν πεισθεί ότι μόνο με μια αλλαγή στην άκρη του πάγκου θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί η κατάσταση στην ομάδα. Η απόφαση για άμεση αντικατάσταση έχει δοθεί στον Ίβιτς.

Τα είπαν Μελισσανίδης και Ίβιτς - AEKPASSION

Που κολλάει η περίπτωση του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει αρκετά θετικά. Ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο πρώτο Κύπελλο του μετά το 2000, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα σε δύο χρόνια δουλειάς και δούλεψε στην Αγγλία, μία μετάβαση που δεν είναι συχνή για Βαλκάνιους προπονητές. Επίσης, ο Ίβιτς έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ και έχει σχέση με τους «κιτρινόμαυρους».

Μια συνεργασία μεταξύ αδελφών στην ΑΕΚ παρουσιάζει δυσκολίες από την πλευρά του Ίλια, αφού ο Βλάνταν Ίβιτς παρουσιάζεται θετικός, αλλά ο τεχνικός διευθυντής του δικεφάλου δεν θέλει να πάρει το βάρος με την πρόσληψη του αδελφού του. 

ΑΕΚ: Είναι οριστικό! Επιστρέφει ο Μανόλο Χιμένεθ

Τα κλασικά ονόματα στο προσκήνιο, με Χιμένεθ πρώτο φαβορί.

H ΠΑΕ ήδη έχει ξεκινήσει το σαφάρι για την εύρεση του αντικαταστάτη του και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μανόλο Χιμένεθ είναι το φαβορί για να αναλάβει. Από τις πρώτες επαφές λέγεται ότι για την επιστροφή του ζήτησε να έχει μαζί του με βοηθό τον Χεσούς Καλντερόν (αυτόν που είχε στις δύο πρώτες παρουσίες του στην ομάδα)

Ο Χιμένεθ έχει στο μυαλό του το “πούλημα” που του έγινε από την Ένωση το καλοκαίρι του 2019, όταν ενώ του είχαν πει ότι συνεχίζει, έμαθε ξαφνικά ότι είχαν υπάρξει μυστικές επαφές με τον Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος αποτέλεσε και τον αντικαταστάτη του στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Γι αυτό λοιπόν, θέλει κάποια εξασφάλιση. Ζητάει εγγύηση ότι θα είναι ο προπονητής που θα μπει με την ομάδα στην “Αγιά Σοφιά”, διότι θεωρεί ότι αξίζει να δουλέψει μια ομάδα δική του από το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως δηλαδή έκανε το 2017, οδηγώντας την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια.

Η winner ΑΕΚ του Πογιέτ! | Superleague Interwetten & ΑΕΚ | gazzetta.gr

Ε, όχι και ο Πογιέτ!

Έκαναν και διερευνητική επαφή με τον Πογιέτ και περιμένει στο ακουστικό του. Είναι σύμφωνος ακόμα και για συνεργασία διάρκειας 6 μηνών + 1 έτος. 

Αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν είχε δείξει και κάτι φοβερό, αλλά δεύτερον και πιο σημαντικό οι άνθρωποι της Ένωσης και προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έξαλλοι από την στάση του Πογιέτ και τον τρόπο που αποχώρησε. Και το αφεντικό της ΑΕΚ έχει μνήμη και δύσκολο να ξανασυνεργαστεί με κάποιον που δεν θέλει να βλέπει.

Στη λίστα της ΑΕΚ και ο Γιοβάνοβιτς | to10.gr

Και στο ξεκάρφωτο ο Γιοβάνοβιτς

Ένα νέο σενάριο θέλει στο μπλοκάκι της ΑΕΚ και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή είναι άνεργος από τον περασμένο Απρίλιο όταν και αποχώρησε από την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Τα Μέσα της Βουλγαρίας πάντως αναφέρουν πως ο 58χρονος είναι κοντά στη Λουντογκόρετς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ