Αίσθηση προκαλεί η δήλωση που έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο γνωστός δημοσιογράφος,  ξεκαθάρισε γιατί υπάρχει πλέον πιθανότητα να δούμε τον Ιβάν Σαββίδη να αποχωρεί από τη χώρα! Σε τοποθέτηση του στο Metropolis 95.5 στην Θεσσαλονίκη ήταν αρκετά αποκαλυπτικός. Όπως πάντα. Αναλυτικά: Για το ΟΡΕΝ: «Επέλεξε άλλους και τώρα ίσως, να […]

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση που έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο γνωστός δημοσιογράφος,  ξεκαθάρισε γιατί υπάρχει πλέον πιθανότητα να δούμε τον Ιβάν Σαββίδη να αποχωρεί από τη χώρα!

Σε τοποθέτηση του στο Metropolis 95.5 στην Θεσσαλονίκη ήταν αρκετά αποκαλυπτικός. Όπως πάντα.

Αναλυτικά:

Για το ΟΡΕΝ: «Επέλεξε άλλους και τώρα ίσως, να σκέφτεται ότι έχει σκορπίσει λεφτά τζάμπα. Ψάχνει εταίρο. Μήπως ψάχνει και εταίρο για τον ΠΑΟΚ σε λίγο. Για τους χρηματοδότες δεν είναι ιδέα. Πάντα υπάρχει σκοπιμότητα όταν βάζουν λεφτά σε μια ομάδα.

Έχει κάνει επενδύσεις. Τα κανάλια είναι εργαλείο άμυνας και επίθεσης.

Αν εγκαταλείψει αυτό, θα εγκαταλείψει και τα υπόλοιπα. Αν το κάνει αυτό, θα σημαίνει ότι θέλει να κλείσει το κεφάλαιο στην Ελλάδα. Τα επικοινωνιακά εργαλεία ενός τέτοιου επιχειρηματία είναι το κανάλι, η εφημερίδα και η ομάδα. Όταν τα εγκαταλείπει αυτά, φαίνεται ότι θέλει να φύγει. Είναι δείκτες αυτά».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ