Ανήμερα αναμέτρησης στον Ολυμπιακό, και μαζί με τα αγωνιστικά υπάρχουν και τα γύρω γύρω. Ο Ρούμπεν Σεμέδο απασχολεί το ρεπορτάζ των “Ερυθρολεύκων”. Η στάση του παίκτη μετά την δικαστική του περιπέτεια έχει προκαλέσει αναστάτωση στου Ρέντη. Ακόμα και μετά από τις δηλώσεις τού Πέδρο Μαρτίνς ότι τον περιμένει να επιστρέψει ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος […]

Ανήμερα αναμέτρησης στον Ολυμπιακό, και μαζί με τα αγωνιστικά υπάρχουν και τα γύρω γύρω. Ο Ρούμπεν Σεμέδο απασχολεί το ρεπορτάζ των “Ερυθρολεύκων”.

Η στάση του παίκτη μετά την δικαστική του περιπέτεια έχει προκαλέσει αναστάτωση στου Ρέντη.

Ακόμα και μετά από τις δηλώσεις τού Πέδρο Μαρτίνς ότι τον περιμένει να επιστρέψει ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει κάτι το τρομερό άμεσα. Ο Πορτογάλος προπονητής τον ζητάει. Τον θέλει στην ομάδα. Όμως, όπως φαίνεται τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα στο μυαλό του παίκτη.

Τις τελευταίες ημέρες προπονείται μόνος του, με δικό του γυμναστή και δείχνει να περιμένει ή να σχεδιάζει τι θα γίνει με το μέλλον του.

Όσο μπορεί μένει κοντά στον ρυθμό των υπολοίπων. Όμως το να απέχει από τις προπονησεις είναι και το δικό του μήνυμα προς την διοίκηση. Ώστε να τρέξει τις καταστάσεις με την περίπτωση του.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει στην εκγύμναση με το υπόλοιπο γκρουπ. Όμως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται άμεσα.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ