Ο ΠΑΟΚ βρήκε τον νέο του τεχνικό διευθυντή στο πρόσωπο του Ζοσέ Μπόντο. Ο Μπόντο αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά. Την Τρίτη θα βρεθεί στη χώρα μας και άμεσα θα τρέξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Δικεφάλου του Βορρά. Ο Ζοσέ Μπότο δεν θα έρθει μόνος του. Μαζί του θα είναι και ο άμεσος συνεργάτης του Αντρέι Φεντσένκοφ και οι […]

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τον νέο του τεχνικό διευθυντή στο πρόσωπο του Ζοσέ Μπόντο. Ο Μπόντο αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά. Την Τρίτη θα βρεθεί στη χώρα μας και άμεσα θα τρέξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Ζοσέ Μπότο δεν θα έρθει μόνος του. Μαζί του θα είναι και ο άμεσος συνεργάτης του Αντρέι Φεντσένκοφ και οι δυο τους θα τρέξουν τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Ήδη το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών και αυτοί θα τσεκαριστούν από τον νέο τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται τον Ιανουάριο να πάρει δεξί μπακ, κεντρικό μέσο, αλλά και έναν μεσοεπιθετικό. Ο Μπότο το πιθανότερο είναι να φέρει και δικιά του λίστα, που θα αφορά κυρίως όμως το καλοκαίρι. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα έχει συζήτησει με τον Λουτσέσκου και εκεί θα τεθούν όλα τα θέματα.

Παράλληλα, φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει και για τερματοφύλακα από την ξένη αγορά, αλλά για τη νέα σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ