Εδώ και μια διετία ο Μαντί Καμαρά είναι στην κορυφή του μεταγραφικού ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Όσον αφορά στους παίκτες που είναι πιθανό να κάνουν το μεγάλο ΜΠΑΜ με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Όμως δεν έχει “σκάσει” ακόμα στον Πειραιά η κατάλληλη πρόταση και ο Αφρικανός μέσος παραμένει στο Λιμάνι. Η Νάπολι προ μηνών μέσω του Μίνο […]

Εδώ και μια διετία ο Μαντί Καμαρά είναι στην κορυφή του μεταγραφικού ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Όσον αφορά στους παίκτες που είναι πιθανό να κάνουν το μεγάλο ΜΠΑΜ με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Όμως δεν έχει “σκάσει” ακόμα στον Πειραιά η κατάλληλη πρόταση και ο Αφρικανός μέσος παραμένει στο Λιμάνι.

Η Νάπολι προ μηνών μέσω του Μίνο Ραϊόλα έκανε… παιχνίδι με τους Πειραιώτες αλλά το θέμα της μεταγραφής του 25χρονου άσου δεν προχώρησε.

Ο Ιταλός ατζέντης παίζει… μπάλα και στην Αγγλία και ήδη έχει κάνει τις επαφές του με τους ζάπλουτους Σαουδάραβες που πήραν τη Νιούκαστλ.

Οι νέοι ιδιοκτήτες μάλιστα έχουν κάνει λόγο για τη δημιουργία μιας… dream team. Που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε Αγγλία και Ευρώπη. Και στο πλαίσιο αυτό θέλουν να μαζέψουν παικταράδες . Και ως τέτοιο τους έχει προτείνει τον Μαντί Καμαρά ο Μίνο Ραϊόλα.

Το εντυπωσιακό; Ο Ιταλός αισιοδοξεί ότι μπορεί να κάνει τη μεταγραφή και να αγγίξει ακόμα και τα 25.000.000 ευρώ. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες των δυο πλευρών και φυσικά θα εχει μέλλον καθώς οι “ανθρακωρύχοι” είναι σε φάση ολικού makeover για να φτιάξουν ρόστερ με νέο προπονητή που θα χτυπήσει τίτλο στην Αγγλία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ