Κορυφαίος παράγοντας ΠΑΕ της περιοχής της Αττικής που συμμετέχει στη Super League, ενεπλάκη σε σοβαρό επεισόδιο με επιχειρηματία, καθώς φέρεται να τον γρονθοκόπησε, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». Ο εν λόγω επιχειρηματίας κατέθεσε μήνυση εναντίον του παράγοντα. Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε προ ημερών σε γραφείο υψηλόβαθμου στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στην μηνυτήρια αναφορά, ο επιχειρηματίας […]

Κορυφαίος παράγοντας ΠΑΕ της περιοχής της Αττικής που συμμετέχει στη Super League, ενεπλάκη σε σοβαρό επεισόδιο με επιχειρηματία, καθώς φέρεται να τον γρονθοκόπησε, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». Ο εν λόγω επιχειρηματίας κατέθεσε μήνυση εναντίον του παράγοντα.

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε προ ημερών σε γραφείο υψηλόβαθμου στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στην μηνυτήρια αναφορά, ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι δέχτηκε απρόκλητη επίθεση. Η οποία έγινε προκειμένου ο παράγοντας να πάρει μερίδιο από έργο που είχε ανατεθεί στον μηνυτή από ΟΤΑ.

Όπως περιγράφεται, ο ποδοσφαιρικός παράγοντας γρονθοκόπησε αιφνιδιαστικά και απρόκλητα τον επιχειρηματία. Εκτοξεύοντας απειλές για την ζωή του. Αφορμή για την επίθεση, όπως υποστηρίζει το θύμα, αποτέλεσε η άρνηση να αποδεχτεί την εμπλοκή του παράγοντα στα έργα που διεκπεραίωνε.

Πηγή: SDNA.gr 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ