Ο Πασχαλάκης απασχολεί εδώ και καιρό τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και πρέπει να ξεκαθαριστεί το τι θα συμβεί με την περίπτωση του. Ο παίκτης ακούγεται πως θα αποχωρήσει από την ομάδα για να κοιτάξει την …Αραβία. Ο ΠΑΟΚ πήρε αθλητικό διευθυντή και αυτό σημαίνει πως κάποια πράγματα ίσως αλλάξουν στην ομάδα της Super League 1. […]

Ο Πασχαλάκης απασχολεί εδώ και καιρό τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και πρέπει να ξεκαθαριστεί το τι θα συμβεί με την περίπτωση του.

Ο παίκτης ακούγεται πως θα αποχωρήσει από την ομάδα για να κοιτάξει την …Αραβία. Ο ΠΑΟΚ πήρε αθλητικό διευθυντή και αυτό σημαίνει πως κάποια πράγματα ίσως αλλάξουν στην ομάδα της Super League 1.

Ωστόσο, για αρκετούς παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ένας εξ αυτών.Δεν πάει καιρός από τότε που διαβάσατε πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Δεν είναι διατεθειμένος ο ΠΑΟΚ να του δώσει αντίστοιχο συμβόλαιο.

Εδώ που τα λέμε, τα χρήματα που παίρνει, μοιάζει απίθανο να τα βρει οπουδήποτε στην Ευρώπη. Το γνωρίζει καλά και ο ίδιος αυτό.Στόχος το να διαπιστώσει εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος στην Αραβία. Κελεμπία θα φορέσει, δεν τον πειράζει. Αρκεί τα λεφτά να είναι καλά.

Δεν θα είχε αντίρρηση να αποχωρήσει ακόμη και μέσα στη σεζόν. Εάν φυσικά βρεθεί αυτό που ψάχνει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ