Η χρονιά του ΠΑΟΚ πάει από το κακό στο χειρότερο. Αν και ακόμη είναι νωρίς. Ο δικέφαλος δείχνει να υστερεί ποιότητας. Σε σχέση με τους αντιπάλους. Το κύριο πρόβλημα των “ασπρόμαυρων” είναι το σκοράρισμα. Η απουσία του Ολιβέιρα έχει αφήσει “γυμνή” την κορυφή του ΠΑΟΚ. Με αρκετούς να λησμονούν ήδη τον Αντόνιο Τσόλακ. Ο παίκτης […]

Η χρονιά του ΠΑΟΚ πάει από το κακό στο χειρότερο. Αν και ακόμη είναι νωρίς. Ο δικέφαλος δείχνει να υστερεί ποιότητας. Σε σχέση με τους αντιπάλους.

Το κύριο πρόβλημα των “ασπρόμαυρων” είναι το σκοράρισμα. Η απουσία του Ολιβέιρα έχει αφήσει “γυμνή” την κορυφή του ΠΑΟΚ. Με αρκετούς να λησμονούν ήδη τον Αντόνιο Τσόλακ.

Ο παίκτης αγωνίζεται στην Μάλμε και σε 39 συμμετοχές ο Τσόλακ σημείωσε 19 γκολ και είχε 4 ασίστ. Το Σάββατο στις 4 του μήνα, η Μάλμε παίζει για την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με τη Χάλμσταντ που είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Έχει 58 βαθμούς, έναντι 56 της δεύτερης ΑΪΚ που επίσης παίζει εντός και με νίκη φυσικά κλειδώνει τον τίτλο.

Η Μάλμε σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προτείνει στον ΠΑΟΚ, επέκταση του δανεισμού του Αντόνιο Τσόλακ. ‘Οπως ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας. Σε αυτό συμφωνεί και ο παίκτης.

Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει άλλη στόχευση στο θέμα.

Ο ΠΑΟΚ έχει θέσει ως προτεραιότητα το να βρει πρόταση στα λεφτά της ρήτρας των τριών εκατομμυρίων ευρώ που είναι σχεδόν το ποσο με το οποίο τον είχε αγοράσει. Ο δανεισμός του Κροάτη σέντερ φορ ολοκληρώνεται τέλος του Δεκέμβρη. Οποτε του απομένουν αλλά δύο παιχνίδια στην Σουηδία, αυτό με την Χάλμσταντ το Σαββατοκύριακο αλλά και για το Champions League κόντρα στη Γιουβέντους.

Από την πλευρά του Τσόλακ, όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν θέλει να είναι αυτά τα δύο παιχνίδια τα τελευταία του με την Μάλμε.

«Εύχομαι και ελπίζω αυτό το παιχνίδι να μην είναι το τελευταίο μου με την Μάλμε. Μου αρέσει να παίζω με τα χρώματα της και ελπίζω να συνεχίσω», είπε ο Κροάτης επιθετικός που ακόμη πάντως δεν τα έχει βρει με τους Σουηδούς για νέο συμβόλαιο.

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και συνεχώς λύνουμε ζητήματα» παραδέχθηκε.

Δηλώσεις για το ίδιο θέμα, έκανε ο αθλητικός διευθυντής των Σουηδών, Ντάνιελ Άντερσον, όπου και ανέφερε: «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις που γίνονται σε καλό κλίμα. Είναι ξεκάθαρο ότι και εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε αλλά και αυτός θέλει να μείνει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Σε κάθε περίπτωση είμαστε κοντά σε συμφωνία η οποία ωστόσο δεν έχει επιτευχθεί».

Επίσης, άφησε ανοιχτό το…παράθυρο, για νέο δανεισμό του Κροάτη επιθετικού από τον ΠΑΟΚ.

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτό. Όλοι θέλουμε να μείνει εδώ μόνιμα. Αν όμως δεν μπορεί να γίνει αυτό τότε θα πρέπει να βρούμε μια άλλη λύση. Το σημείο αφετηρίας είναι ότι πραγματικά όλες οι πλευρές θέλουμε το ίδιος πράγματα και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε αυτό».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ