Πολλά τα παράπονα του κόσμου

Πρώτος χαμένος τελικός μετά το 2014 για τον ΠΑΟΚ. Σε μια χρονιά που ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο και κύλησε ονειρεμένα στην Ευρώπη. Ο δικέφαλος όμως στην Ελλάδα φάνηκε κατώτερος των προσδοκιών.

Στο πρωτάθλημα έμεινε αρκετά πίσω από τον Ολυμπιακό, ενώ στο κύπελλο έχασε τον τίτλο χωρίς να μπει στο ματς ποτέ. Κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό με πολύ μικρότερο μπάτζετ.

Γράφει ο Τσίπτσιος Κωνσταντίνος…

Σίγουρα ο κόσμος είναι ικανοποιημένος από ορισμένους παίκτες, Δεδομένο πως δεν μπορεί κανείς να τα βάλει με τον Πασχαλάκη και άλλες μονάδες, που φάνηκε πως έπαιξαν με το ίδιο πάθος όπως και στους άλλους τελικούς. Όμως υπάρχει ένα ζήτημα με άλλες υπερ-αξίες, που δεν κατάφεραν να δηλώσουν το παρόν στο γήπεδο.

Η οργή προς τις αποφάσεις του Λαόθ είναι δεδομένη. Αυτό δεν αλλάζει. Αυτό όμως παράλληλα δεν σκεπάζει τις ανορθογραφίες του δικεφάλου για τον κόσμο, που σε τουίτερ και σχόλια ξεσπάθωσε κατά πάντων.

Πρώτο παράδειγμα ο Γιάσμιν Κούρτιτς.

Ο 33χρονος μέσος ήρθε το καλοκαίρι στη χώρα μας, με τη μορφή δανεισμού από την Πάρμα. Αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν .Στο ντεμαράζ πάντως δεν δείχνει να είναι ο ίδιος εαυτός που συνηθίσαμε.

Χωρίς γκολ, χωρίς φαντασία και δίχως πάθος, ακόμη και στον τελικό, όπου ο ΠΑΟΚ τον περίμενε ακόμη περισσότερο.

Σχόλια επίσης συναντάμε και για τους Ελ Καντουρί και Αουγκούστο. Καθώς και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, για τον οποίο οι ευθύνες είναι μεγάλες. Καθώς το στήσιμο της ομάδας φάνηκε λάθος στην μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου.

Πράγμα που φέρνει απογοήτευση και οργή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ σβήνει και ξανααρχίζει από την αρχή. Παίρνοντας στις αποσκευές του μόνο την ευρωπαϊκή πορεία και στοχεύοντας σε ένα καλοκαίρι αλλαγών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ