Το μεταγραφικό παράθυρο που άνοιξε λόγο του πολέμου στην Ουκρανία, δεν αφήνει αδιάφορο τον ΠΑΟΚ,

Το μεταγραφικό παράθυρο που άνοιξε λόγο του πολέμου στην Ουκρανία, δεν αφήνει αδιάφορο τον ΠΑΟΚ, και έχει ρίξει τα δίχτυα του σε ένα Βραζιλιάνο παίχτης της Σαχτάρ.

Ποιο συγκεκριμένα από την μία ο τραυματισμός του Μιχαηλίδη και από την άλλη οι ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν από το έξτρα μεταγραφικό παράθυρο, έχουν κάνει τον δικέφαλο του Βορρά να βλέπει ζεστα την περίπτωση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού της Σαχτάρ Βιτάο, για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα η πρώην ομάδα του, Ιντερνασιονάλ.

Ο Βιτάο είναι αμυντικός ύψους 1,85 και στην φετινή χρονιά μέχρι και πριν διακοπεί είχε 15 συμμετοχές με γεμάτο χρόνο συμμετοχής. Έπαιξε εναντίον με την Ίντερ για τους ομίλους του Champions League. Τελευταίος αγώνας του, εκείνος για το πρωτάθλημα εναντίον της Κόλος Κοβαλίβκα στις 7 Νοεμβρίου.

Αυτό που θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ όμως από όλη αυτή την ιστορία είναι το ενδεχόμενο απόκτησης του Φερέιρα Σίνκλεί ως ελεύθερο από την Ντιναμό.

Ο παίκτης, σύμφωνα και με τους νέους κανονισμούς, έχει δικαίωμα να αποχωρήσει από την ομάδα που έχει τα δικαιώματα του και να συνεχίσει, ως ελεύθερος, στον ΠΑΟΚ.

Διπλό χτύπημα δηλαδή!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ