Τι ΠΑΟΚΑΡΑ ήταν αυτή;

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι και σκόρπισε τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Επικρατώντας με 2-4 των ερυθρολεύκων.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν απειλήθηκε ποτέ στο ματς και από το πρώτο μέρος είχε το προβάδισμα με 0-1. Πατώντας το γκάζι στο δεύτερο μέρος για το τελικό 1-4.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο Καραϊσκάκης. Ο Μπάμπα έβγαλε από τα αριστερά την παράλληλη μπαλιά, με τον Ζίβκοβιτς να κάνει το πλασέ, ο Πασχαλάκης δεν κατάφερε να διώξει, δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Ο κίπερ του Ολυμπιακού φέρει ευθύνη.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Μπράντον Τόμας έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά του Πασχαλάκη, ο οποίος έπεσε σωστά, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τρίτο γκολ στο Καραϊσκάκης με εξαιρετική αντεπίθεση και εναλλαγή της μπάλας. Ο Ζίβκοβιτς είδε την κίνηση του Μουργκ στην αριστερή πλευρά της περιοχής, εκείνος τροφοδότησε στα δεξιά τον Τόμας, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Τέταρτο γκολ για τον ΠΑΟΚ με απίστευτο γκολ. Ο Κωνσταντέλιας έπαιξε το 1-2 με τον Μπράντον Τόμας, ο νεαρός παίκτης του Δικεφάλου πέρασε τον Πασχαλάκη βγήκε πλάγια, με τακουνάκι έστρωσε στον Οζντόεφ που σκόραρε.

Ο Ολυμπιακός μείωσε πριν το τέλος. Σε φάση διαρκείας μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Φορτούνης πήρε την μπάλα στα αριστερά της περιοχής, πλάσαρε και η μπάλα με τη βοήθεια του δοκαριού μπήκε στα δίχτυα.

Ο Καμαρά μείωσε στο τελικο 2-4. Κερδίζοντας λίγη από την δόξα του ΠΑΟΚ. Χωρίς όμως να πείσει τον κόσμο του.

Με τον ΠΑΟΚ να φεύγει θριαμβευτής από το φάληρο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ