Το ζύγισαν, το αποφάσισαν και το τρέχουν! Ο Παναθηναϊκός βρήκε λύση – κόλπο γκρόσσο για τα χαφ. Με έναν παλιό γνώριμο. Ο λόγος για τον Κουρμπέλη, ο οποίος μέχρι πέρσι ήταν κολώνα της ομάδας. Όμως απέχει καιρό από τα γήπεδα έκτοτε. Ο Γιοβάνοβιτς τον θέλει στα χαφ, όμως ο Κουρμπέλης κάνει διαρκώς ατομικά προγράμματα, αλλά […]

Το ζύγισαν, το αποφάσισαν και το τρέχουν! Ο Παναθηναϊκός βρήκε λύση – κόλπο γκρόσσο για τα χαφ. Με έναν παλιό γνώριμο.

Ο λόγος για τον Κουρμπέλη, ο οποίος μέχρι πέρσι ήταν κολώνα της ομάδας. Όμως απέχει καιρό από τα γήπεδα έκτοτε. Ο Γιοβάνοβιτς τον θέλει στα χαφ, όμως ο Κουρμπέλης κάνει διαρκώς ατομικά προγράμματα, αλλά δεν μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα.

Από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι έχουν επιτρέψει να κάνει ο,τι θέλει ο παίκτης, ο,τι έχει ζητήσει, να πάει στους γιατρούς που θέλει εκείνος κ.λπ. Αλλά αποτέλεσμα ακόμα δεν υπάρχει.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ήδη εισηγηθεί την απόκτηση ενός παίκτη για τον άξονα, την ώρα που στο Τριφύλλι αναμένουν την επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο Σέρβος τεχνικός σκοπεύει να τον μετατοπίσει ακόμη και ως στόπερ. Ο παίκτης την ξέρει την θέση εξάλλου. Είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως αμυντικός στον Αστέρα Τρίπολης και αρκετός κόσμος έχει αναφέρει ότι εάν δεν είχε μετατοπιστεί πιο ψηλά, θα είχε κάνει ακόμη μεγαλύτερη καριέρα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ