Το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου 2021 ο 15χρονος Νεοκλής Αβδάλας έγραψε ιστορία.

Το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου 2021 ο 15χρονος Νεοκλής Αβδάλας έγραψε ιστορία. Ο γιος του βετεράνου μπασκετμπολίστα και επί σειρά ετών αρχηγού του Σπόρτιγκ. Δημήτρη Αβδάλα αγωνίστηκε κόντρα στον Ιωνικό για πρώτη φορά με τα πράσινα. Και έγινε ο νεότερος παίκτης που πάτησε παρκέ σε επίσημο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό.

Ο Αβδάλας αγωνίστηκε απέναντι στον Ιωνικό σε ηλικία 15 χρονών, 8 μηνών και 14 ημέρων! Ουσιαστικά πέρασε τον Χαραλαμπόπουλο για… 14 ημέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι το ρεκόρ της Stoiximan Basket League ανήκει στον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος είχε αγωνιστεί… απέναντι στον Παναθηναϊκό ως παίκτης του Περιστερίου σε ηλικία 14 χρονών, 6 μηνών και 2 ημερών. Στη δεύτερη θέση ο… επίσης νυν παίκτης του Παναθηναϊκού, Λευτέρης Μαντζούκας στο παιχνίδι του Προμηθέα Πάτρας με τον Ολυμπιακό σε ηλικία 14 χρονών, 7 μηνών και 6 ημερών!

Διαμαντίδης, Αλβέρτης, Παππάς βλέπουν πως τα χρήματα του μπάτζετ δεν είναι πολλά, άρα πρέπει να αξιοποιήσουν ότι έχουν. Διόλου άσχημα όμως. Καθώς το ταλέντο του Αβδάλα και των υπόλοιπων “μικρών” δίνει ελπίδες.

Έπειτα υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Μαντζούκα και Χουγκάζ. Αν πάρουν και τον Σαμοντούροβ, τότε θα έχουν κάνει τεράστια επιτυχία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ