Τρεις κινήσεις φαίνεται πως έχει στα σκαριά ο Πέδρο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του. Όπως σας είχαμε ενημερώσει για τον πρώτο, μέσω του sports365.gr, στον Ολυμπιακό έχει προταθεί και εξετάζεται o Βασίλης Ζαγαρίτης. Τον 20χρονο (04/05/2001) αριστερό μπακ της Πάρμα εξετάζουν οι Πειραιώτες. Που έκανε το ξεπέταγμά του στον Παναθηναϊκό πέρυσι, με 11 συμμετοχές στη […]

Τρεις κινήσεις φαίνεται πως έχει στα σκαριά ο Πέδρο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει για τον πρώτο, μέσω του sports365.gr, στον Ολυμπιακό έχει προταθεί και εξετάζεται o Βασίλης Ζαγαρίτης.

Τον 20χρονο (04/05/2001) αριστερό μπακ της Πάρμα εξετάζουν οι Πειραιώτες. Που έκανε το ξεπέταγμά του στον Παναθηναϊκό πέρυσι, με 11 συμμετοχές στη Super League, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και η Πάρμα τον απέκτησε τον Ιανουάριο, πληρώνοντας ουσιαστικά μόνο τα τροφεία του. Κοντά στις 400.000 €.

Ενας άλλος παίκτης που έχει κινήσει το ενδιαφέρον στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί είναι ο Γιώργος Νίκας. Στον Πειραιά παρακολούθησαν στενά τον 22χρονο υψηλόσωμο (1.90 μ.) αμυντικό μέσο με το μαλλί αλά… Φελαϊνί, που αποτελεί έναν από τους πολύ καλούς παίκτες της Super League 2 την τελευταία διετία και υπάρχει η άποψη πως διαθέτει στοιχεία που μπορούν να εξελιχθούν εντυπωσιακά στον Πειραιά.

Οι πρώτες διερευνητικές επαφές με τον Λεβαδειακό για την υπόθεση του Νίκα έχουν ξεκινήσει και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν σύντομα με… λευκό καπνό. Μάλιστα, η λογική λέει ότι ακόμη κι αν αποκτηθεί, θα μείνει ως το τέλος της σεζόν στη Λιβαδειά.

Εξάλλου στη Βοιωτία έχει δημιουργηθεί μια εξαιρετική, άκρως νεανική και γεμάτη ταλέντο ομάδα, που προπορεύεται στον Νότιο Ομιλο της Super League 2, με το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών, έχει στρέψει το βλέμμα του και σε άλλους νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές. Οι Ερυθρόλευκοι, λοιπόν, παρακολουθούν με ενδιαφέρον ένα ταλέντο του Αστέρα Τρίπολης.

Ο λόγος για τον 21χρονο (29/01/2000) μέσο, Γιώργο Κανελλόπουλο. Ο διεθνής με την εθνική Ελπίδων χαφ των Αρκάδων έχει πολύ καλά στοιχεία και για αυτό το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των υπό παρακολούθηση παικτών των πρωταθλητών.

Ο Κανελλόπουλος είναι ψηλός χαφ, με πολύ καλό κορμί και αθλητικά προσόντα, και φέτος έχει ήδη κάνει 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον Αστέρα, ενώ είναι και 5 φορές διεθνής με την εθνική Ελπίδων (σ.σ. τον τσέκαραν οι Πειραιώτες στις τελευταίες αναμετρήσεις τις Εθνικής).

Με τις φετινές του εμφανίσεις έχει προκαλέσει πολύ θετικά σχόλια και για αυτόν τον λόγο οι Ερυθρόλευκοι έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και τσεκάρουν την περίπτωσή του. Χωρίς, ωστόσο, να έχει γίνει ακόμη κάποια κίνηση.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ