Διπλή ενίσχυση ετοιμάζει ο Ολυμπιακός. Καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τσεκάρει ήδη 2 θέσεις, στις οποίες η ομάδα χρειάζεται φρεσκάρσμα. Η μία, γνωστή πλέον, και αναμένεται να καλυφθεί από έναν πρώην …”Πράσινο”. Ο Ζαγαρίτης όπως όλα δείχνουν οδεύει προς Πειραιά. Για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της περίπτωσης του 19χρονου αριστερού μπακ πρέπει να πάμε πίσω […]

Διπλή ενίσχυση ετοιμάζει ο Ολυμπιακός. Καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τσεκάρει ήδη 2 θέσεις, στις οποίες η ομάδα χρειάζεται φρεσκάρσμα.

Η μία, γνωστή πλέον, και αναμένεται να καλυφθεί από έναν πρώην …”Πράσινο”. Ο Ζαγαρίτης όπως όλα δείχνουν οδεύει προς Πειραιά.

Για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της περίπτωσης του 19χρονου αριστερού μπακ πρέπει να πάμε πίσω στο προηγούμενο πρωτάθλημα, όπου με τον Δώνη στον πάγκο μέτρησε συμμετοχές με την πρώτη ομάδα στα πλέι οφ, κερδίζοντας φανέλα ενδεκάδας κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ και Άρη.

Με τον Πογιάτος στον πάγκο, ενδεκάδα δεν είδε ακόμα κι αν η ανάγκη για αριστερό μπακ φώναζε. Με έναν προπονητή που είχε δουλέψει στις μικρές ομάδες της Ρεάλ και πήγε στον Παναθηναϊκό με ακριβώς αυτό το βιογραφικό, ένα από τα ταλέντα της ομάδας… εξαφανίστηκε και επί της ουσίας κάπου εκεί άρχισε να εξαφανίζεται κι η όποια προσπάθεια ερμηνείας των δυνατοτήτων του Ισπανού προπονητή.

Ο Πογιάτος έφυγε, ο Μπόλονι ανέλαβε, ο Ζαγαρίτης επανήλθε στην ‘πράσινη’ επικαιρότητα και μαζί άρχισε το σίριαλ όσον αφορά στο μέλλον του. Οι επαφές άρχισαν με τη σύμφωνη γνώμη του Ρουμάνου προπονητή, ο οποίος μπορεί να μίλησε κάπως άκομψα για εκείνον και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, όμως ξέρει καλά ότι έχει στη διάθεσή του δύο ‘διαμάντια’ τα οποία με την κατάλληλη δουλειά μπορούν να κατεργαστούν. Μόνο που το ημερολόγιο γράφει 19 Δεκεμβρίου -λίγες μέρες πριν από την 1η Ιανουαρίου, που αποτελεί την ημερομηνία-ορόσημο αφού έπειτα από αυτήν είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει- και το θέμα παραμένει ανοιχτό.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο προσκήνιο όχι απλά για να δημιουργήσει ίντριγκα, αλλά γιατί βλέπει αυτό ακριβώς που βλέπει ο καθένας με γυμνό μάτι. Ένα ταλέντο με τεράστια περιθώρια εξέλιξης, που μπορεί να εξελιχθεί σε νέο… Κώστα Τσιμίκα. Σε αυτά, οι ‘ερυθρόλευκοι’ έχουν το know-how, σε αυτά ο Παναθηναϊκός ακόμα μαθαίνει.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες βρίσκονται κοντά και σε ακόμη έναν παίκτη. Τον Ζοάο Καρβάλιο.

Το όνομά του είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν είχε προχωρήσει η υπόθεσή του. Πλέον είναι πιο πιθανό από ποτέ να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τα χρώματα των Πειραιωτών.

Ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος φέτος δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής στη βρετανική ομάδα, έχοντας μόλις 8 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις. Στα 327 λεπτά που έχει μείνει στον αγωνιστικό χώρο έχει 2 γκολ, ενώ συνολικά με τη φανέλα Νότιγχαμ έχει παίξει σε 75 ματς και έχει 8 γκολ και 9 ασίστ σε 4.156 λεπτά. Η βρετανική ομάδα τον απέκτησε το 2018 από την Μπενφίκα έναντι 15 εκατ. ευρώ, ενώ πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλμερία, έχοντας 36 συμμετοχές (3 ασίστ).

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ