Το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι το καλύτερο για τον Ιταλό. Πολλές οι γκρίνιες από ποδοσφαιριστές του δικεφάλου και τα αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν. Μια μέτρια χρονιά και όλα κρέμονται από μια κλωστή. Και οι εφιάλτες επέστρεψαν για τον Ιταλό, από χθες! Αλλά μια εξέλιξη στην Αγγλία έχει σχέση με την ΑΕΚ; Η απόλυση του […]

Το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι το καλύτερο για τον Ιταλό. Πολλές οι γκρίνιες από ποδοσφαιριστές του δικεφάλου και τα αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν. Μια μέτρια χρονιά και όλα κρέμονται από μια κλωστή. Και οι εφιάλτες επέστρεψαν για τον Ιταλό, από χθες!

Αλλά μια εξέλιξη στην Αγγλία έχει σχέση με την ΑΕΚ;

Η απόλυση του Βλάνταν Ίβιτς από τη Γουότφορντ στην πιάτσα δημιουργεί συνειρμούς…για σενάρια.

Ο Μάσιμο Καρέρα νιώθει άβολα στην ΑΕΚ. Ο Ιταλός προπονητής δεν είναι καβάλα στο άλογο όπως στους προηγούμενους μήνες με τα αποτελέσματα, αλλά περισσότερο ,οι εμφανίσεις να μην τον δικαιώνουν. Η ΑΕΚ δεν θυμίζει σύνολο που πρωταγωνιστεί, στον όμιλο του Europa League αποκλείστηκε εύκολα και στο πρωτάθλημα δυσκολεύεται.

Μελισσανίδης: «Για όλα αποφασίζει ο Ιβιτς, του έδωσα τα κλειδιά της ΑΕΚ» | ΣΠΟΡ | iefimerida.gr

Από την άλλη, ο Βλάνταν Ίβιτς έχει αρκετά θετικά. Ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο πρώτο Κύπελλο του μετά το 2000, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα σε δύο χρόνια δουλειάς και δούλεψε στην Αγγλία, μία μετάβαση που δεν είναι συχνή για Βαλκάνιους προπονητές. Επίσης, ο Ίβιτς έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ και έχει σχέση με τους «κιτρινόμαυρους».

Μια συνεργασία μεταξύ αδελφών στην ΑΕΚ θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον, και ήδη έχουν αρχίσει να το επεξεργάζονται. 

Ο Βλάνταν Ίβιτς παρουσιάζεται θετικός. Ο Ίλια θα δουλέψει με τον αδελφό του, ή μακριά και αγαπημένοι!

Αλλά….

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ρωσία ο Μάσιμο Καρέρα φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία θέλει ξανά τον Ιταλό στον πάγκο της μιας και με αυτόν είχε κατακτήσει το μοναδικό της πρωτάθλημα τα τελευταία 20 χρόνια τη σεζόν 2016-2017.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ