Το διάσημο tagline του: "Here we go", σε ελεύθερη μετάφραση: "Λοιπόν, έχουμε και λέμε" είναι ένας μύθος του twitter.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο έκλεισε στις 21 Φεβρουαρίου τα 29 του χρόνια. Αλλά είναι εδώ και χρόνια μια από τις πλέον αξιόπιστες -αν όχι η πιο αξιόπιστη- πηγή πληροφόρησης γύρω από τις μεταγραφές μεγάλων παικτών και μεγάλων ομάδων στο ποδόσφαιρο. Το διάσημο tagline του: “Here we go“, σε ελεύθερη μετάφραση: “Λοιπόν, έχουμε και λέμε” είναι ένας μύθος του twitter. Ενός κοινωνικού μέσου που αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη στην ενημέρωση παγκοσμίως.

Είναι ένας ρεπόρτερ που έβγαλε την πρώτη του μεγάλη είδηση στο Twitter σε ηλικία ούτε 18 χρονών. Είχε να κάνει με το δανεισμό του Μάουρο Ικάρντι από τη Μπαρτσελόνα στη Σαμπντόρια. Στα χρόνια που πέρασαν, ο Ναπολιτάνος δημοσιογράφος που εδρεύει στο Μιλάνο έγινε ένας μύθος στο χώρο. Έχει δουλέψει στον Guardian, συνεργάζεται σήμερα με το Sky Sports και το CBS και, γενικά, έχει διαγράψει -και διαγράφει- μια λαμπρή πορεία στον τομέα της ποδοσφαιρικής ενημέρωσης.

Καταγγελία για COPY PASTE αποκλειστικά;

Τι αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει η ολλανδική «De Telegraaf», ο Ιταλός δημοσιογράφος «κλέβει» τις ειδήσεις που βάζει, αφού όπως καταγγέλλεται οι περισσότερες είναι… copy-paste, σύμφωνα πάντα με τους Ολλανδούς.

«Μια μέρα σαν σήμερα (σ.σ. Παρασκευή). Μπορείτε ήδη να το δείτε: δύο λεπτά μετά τον Μάικ, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έρχεται με «πολύ αποκλειστικά νέα» για τον Άντονι, ο οποίος δεν συμμετείχε στην προπόνηση στον Άγιαξ. Τότε ολόκληρη η Ευρώπη σκέφτεται: ουάου, είναι στην κορυφή. Αλλά απλώς κλέβει όλες τις ειδήσεις από κάθε δημοσιογράφο από κάθε χώρα.

Κλέβει επίσης τις ειδήσεις από τον Μάικ Φέργουεϊ. Αλλά δεν πειράζει, επιτρέπεται», προσθέτει ο Φαν ντερ Κράαν. «Μόνο αυτού του είδους οι άντρες συμπεριφέρονται σαν να έχουν τις επαφές και το δίκτυο παντού, αλλά τελικά: copy-paste»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ