Έξω φρενών είναι οι άνθρωποι του Άρη για την συμπεριφορά των ανθρώπων της ΑΕΚ μόλις τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Το συμβάν όπως καταγγέλλεται έγινε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Επειδή είναι αρκετά σοβαρό γεγονός και δεν έχουμε πληροφόρηση και από τις δύο πλευρές, θα αρκεστούμε προς το παρόν στην επίσημη καταγγελία του Άρη. Η ΠΑΕ ΑΕΚ […]

Έξω φρενών είναι οι άνθρωποι του Άρη για την συμπεριφορά των ανθρώπων της ΑΕΚ μόλις τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Το συμβάν όπως καταγγέλλεται έγινε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Επειδή είναι αρκετά σοβαρό γεγονός και δεν έχουμε πληροφόρηση και από τις δύο πλευρές, θα αρκεστούμε προς το παρόν στην επίσημη καταγγελία του Άρη. Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει απαντήσει επίσημα.

Ξεφτιλισμένοι δεν έχετε ούτε ιερο ούτε όσιο. Κλατενμπεργκ, κατάλαβε τώρα όλη η Ελλάδα γιατί έβαλες αυτόν τον χειρουργό. Χάρισε Κόκκινη στο Ρότα και έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι. Ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε στο δεύτερο ημίχρονο!! Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Εκεί στην Cosmote Tv όλα καλά; Τη δεύτερη κίτρινη του Ρότα θα μας τη δείξετε ; Ε ;“.

Το πέναλτι του Μάνταλου

Αλλά είχαμε και συνέχεια στις καταγγελίες του Αρη.

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καταγγέλλει ότι μετά το τέλος του αγώνα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, ο δεύτερος απείλησε τον πρόεδρο του ΑΡΗ λέγοντας του ότι «θα σε βάλω σε αναπηρικό καροτσάκι» μαζί με άλλες απειλές πεζοδρομιακού ύφους!

Τις ίδιες απειλές εκτόξευσε και κατά του Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Δημήτρη Νιαρχάκου.

Εννοείται πως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που οραματίζονται οι εξυγιαντές”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ