Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός συζητά με τον ατζέντη του Κάιλ Λάριν της Μπεσίκτας και οι δύο πλευρές φέρεται να φτάσουν σε συμφωνία μέσα στη σεζόν για να μεταγραφεί ο παίκτης τη νέα σεζόν στους ερυθρόλευκους. Οι Τούρκοι εμπλέκουν σε μεταγραφικά σενάρια τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, η Milliyet έγραψε την Κυριακή (28/11) πως οι […]

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός συζητά με τον ατζέντη του Κάιλ Λάριν της Μπεσίκτας και οι δύο πλευρές φέρεται να φτάσουν σε συμφωνία μέσα στη σεζόν για να μεταγραφεί ο παίκτης τη νέα σεζόν στους ερυθρόλευκους.

Οι Τούρκοι εμπλέκουν σε μεταγραφικά σενάρια τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, η Milliyet έγραψε την Κυριακή (28/11) πως οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Κάιλ Λαρίν που ανήκει στην Μπεσίκτας. Μάλιστα, η Fotomac τη Δευτέρα (29/11) αναφέρεται στην ίδια υπόθεση.

Πιο αναλυτικά, το συμβόλαιο του 26χρονου Καναδού εξτρέμ λήγει το καλοκαίρι του 2022. Έτσι μπορεί από τον Ιανουάριο να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει. Ο ατζέντης του έκατσε στο τραπέζι τον διαπραγματεύσεων με την Μπεσίκτας. Και απαίτησε για τον πελάτη του όσα χρήματα λαμβάνει ο Γκεζάλ, δηλαδή 2,25 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο οι διοίκηση των αετών δεν έκανε το αίτημα δεκτό.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο ατζέντης του Λάριν συζητάει με τον Ολυμπιακό. Και φέρεται οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία στα μέσα της σεζόν. Έτσι, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, από την επόμενη σεζόν ο παίκτης θα μεταγραφεί στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο Χένρι Ονιεκούρου θα αντικαταστήσει τον Λάριν στην Μπεσίκτας.

Ο παίκτης θέλει 2.7 εκατ ευρώ ετησίως κι η ομάδα του δίνει 1.7 εκατ. το χρόνο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ