Μια από τις βασικές προτεραιότητες για τις ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό, είναι η υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Χουάνκαρ. Ο Ισπανός μπακ είναι από τους κορυφαίους και πιο σταθερούς παίκτες του “Παναθηναϊκού”. Δείχνοντας πως έχει ανοδική πορεία στην σεζόν. Το κακό είναι πως οι “πράσινοι” δεν παίζουν μόνοι τους για τον Ίβηρα μπακ. Η υπόθεση ανανέωσης […]

Μια από τις βασικές προτεραιότητες για τις ανανεώσεις στον Παναθηναϊκό, είναι η υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Χουάνκαρ.

Ο Ισπανός μπακ είναι από τους κορυφαίους και πιο σταθερούς παίκτες του “Παναθηναϊκού”. Δείχνοντας πως έχει ανοδική πορεία στην σεζόν.

Το κακό είναι πως οι “πράσινοι” δεν παίζουν μόνοι τους για τον Ίβηρα μπακ. Η υπόθεση ανανέωσης του δεν θα είναι εύκολη.

Συγκεκριμένα όπως προκύπτει, ομάδες από την χώρα του τσεκάρουν τον Ισπανό, επεξεργαζόμενες το ενδεχόμενο να του καταθέσουν επίσημη πρόταση. Μην ξεχνάμε, ότι από τον Ιανουάριο ο Χουάνκαρ θα μπορεί να συζητήσει ακόμα και να υπογράψει ελεύθερα, εν όψει καλοκαιριού, μιας και θα διανύει τους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του.

Πάντως, ο ίδιος ο παίκτης περνάει καλά στον Παναθηναϊκό, νιώθει (και δικαίως) ότι τον εμπιστεύονται, γι’ αυτό το κλαμπ διατηρεί πάντα καλές πιθανότητες να τον υπογράψει και να τον κρατήσει κάτοικο Αθήνας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ