Στον Παναθηναϊκό η υπόθεση ενίσχυση δείχνει να κολλάει σημαντικά. Την ίδια ώρα που ο Γιοβανοβιτς έχει ζητήσει επανειλημμένα παίκτες σε καίριες θέσεις. Παράλληλα όλες οι υπόλοιπες ομάδες ενισχύονται και ο Παναθηναϊκός φαίνεται να μένει στάσιμος. Που κολλάει όμως το θέμα των μεταγραφών; Για ποιόν λόγο οι απαιτήσεις του Σέρβου για επιθετικό και τερματοφύλακα δεν εισακούστηκαν; […]

Στον Παναθηναϊκό η υπόθεση ενίσχυση δείχνει να κολλάει σημαντικά. Την ίδια ώρα που ο Γιοβανοβιτς έχει ζητήσει επανειλημμένα παίκτες σε καίριες θέσεις. Παράλληλα όλες οι υπόλοιπες ομάδες ενισχύονται και ο Παναθηναϊκός φαίνεται να μένει στάσιμος.

Που κολλάει όμως το θέμα των μεταγραφών;

Για ποιόν λόγο οι απαιτήσεις του Σέρβου για επιθετικό και τερματοφύλακα δεν εισακούστηκαν;

Το κρίσιμο ερώτημα δεν είναι το γιατί. Είναι το “με ποιον τρόπο”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Παναθηναϊκός δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για τις 2 υπερβάσεις που έχει στο μυαλό του ο Γιοβανοβιτς.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει τονίσει πως τα 2 βαρίδια (οικονομικής φύσεως) που ακούν στο όνομα Μακέντα και Καρλίτος δεν επιτρέπουν έξτρα… Ανοίγματα!

Στην περίπτωση του Καρλίτος ειδικά, ο παίκτης πατάει πάνω στο συμβόλαιο του και δεν δείχνει να έχει διάθεση να αποχωρήσει. Συν τοις άλλοις, δεν υπάρχουν και προτάσεις για να το κάνει.

Από την άλλη, ο Φεντερίκο Μακέντα ενώ έχει προτάσεις για να πάρει την έξοδο, δεν το κάνει, καθώς αξιώνει μεγάλο συμβόλαιο ύψους 700+ χιλιάδων ετησίως. Αλλά και σε καλό πρωτάθλημα. Πιάσ’ το αβγό και κούρευ’ το. Δεν παίζει κάτι τέτοιο παρά μόνο από τις χώρες του κόλπου μήπως τον δελεάσει κάποια πρόταση.

Από τον Παναθηναϊκό έχει πέσει σύρμα σε αρκετούς μάνατζερ να βρουν ομάδα για τον Μακέντα, αλλά τίποτα μέχρι τώρα. Έχει βουίξει η πιάτσα μιλάμε.

Αυτό πως μεταφράζεται; Σε καθυστέρηση στα μεταγραφικα των πράσινων.

Παράλληλα, όπως αναφέραμε πιο πάνω, ο Σέρβος τεχνικός ψάχνει στην αγορά τερματοφύλακα ισάξιο του Σωκράτη Δίουδη. Μια κίνηση όμως που δεν θα καρποφορησει εφόσον δεν υπάρξουν… Πωλήσεις!

Ο Γιοβάνοβιτς γκρινιάζει και με το δίκιο του, αλλά ο Αλαφούζος δεν δείχνει διατεθειμένος, να κάνει το βήμα παραπάνω, και ο καιρός περνάει.

Αναμένουμε εξελίξεις, αν και η κατάσταση φαντάζει δύσκολη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ