Χαμόγελα μετά από καιρό στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Η νίκη με ανατροπή επί της Λαμίας φέρνει και πάλι αισιοδοξία στο “Τριφύλλι“. Αυτό που έχει σημασία, τώρα, είναι το επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, στη Λεωφόρο. Καθώς είναι σαφές ότι ο Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει συγκεκριμένα πράγματα. Αρχικά ο Φεντερίκο Μακέντα θα βρίσκεται στην κορυφή έτσι […]

Χαμόγελα μετά από καιρό στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Η νίκη με ανατροπή επί της Λαμίας φέρνει και πάλι αισιοδοξία στο “Τριφύλλι“.

Αυτό που έχει σημασία, τώρα, είναι το επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, στη Λεωφόρο.

Καθώς είναι σαφές ότι ο Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει συγκεκριμένα πράγματα.

Αρχικά ο Φεντερίκο Μακέντα θα βρίσκεται στην κορυφή έτσι κι αλλιώς. Καθώς ο Ιωαννίδης είναι εκτός και ο Καρλίτος δύσκολα θα παίξει. Επίσης, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να παίξει βασικός ο Μαουρίτσιο, που έρχεται από τον πάγκο και κερδίζει τα ματς – Άρα κάπου “εκβιάζει” την παρουσία του στην 11άδα.

Τέλος, μέσα στα επόμενα παιχνίδια αναμένεται να επιστρέφει και ο Σένκεφελντ στο αρχικό σχήμα, δεδομένου ότι έχει βρει ρυθμό και είναι καλά. Λογικά, βέβαια, δεν θα παίξει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά σίγουρα θα είναι στην 11άδα στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βόλο.

Κι εδώ αξίζει να σταθούμε, καθώς ο Παναθηναϊκός ως οργανισμός φαίνεται ότι δίνει σημασία στο παιχνίδι με τον Βόλο. Όχι μόνο γιατί αφορά μια διοργάνωση που το Τριφύλλι θέλει πολύ να προχωρήσει.

Αλλά γιατί η ομάδα τού Μπέου θέλει κι εκείνη την πρόκριση αλλά και να ξεπληρώσει την 5άρα στη Λεωφόρο! Μάλιστα, στο Τριφύλλι υποστηρίζουν ότι μπορεί να παίξει και πιο συντηρητικά αυτή τη φορά ο Βόλος, ακριβώς για να πάρει το ματς. Για αυτό και έχουν χτυπήσει καμπανάκι προς κάθε κατεύθυνση…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ