Τρίβει τα χέρια του ο Αχιλλέας Μπέος. Ιδίως μετά και την νέα εμφανισάρα της ομάδας του στην Τούμπα. Η ομάδα του Βόλου βρίσκεται στην κορυφή όχι μόνο λόγω του εξαιρετικού ποδοσφαίρου που παρουσιάζει, αλλά κυρίως εξαιτίας του τερματοφύλακά της. Ο οποίος κάνει σπουδαία σεζόν και καλύπτει τις πολλές ανορθογραφίες της άμυνας. Ο Βόλος έχει ήδη […]

Τρίβει τα χέρια του ο Αχιλλέας Μπέος. Ιδίως μετά και την νέα εμφανισάρα της ομάδας του στην Τούμπα.

Η ομάδα του Βόλου βρίσκεται στην κορυφή όχι μόνο λόγω του εξαιρετικού ποδοσφαίρου που παρουσιάζει, αλλά κυρίως εξαιτίας του τερματοφύλακά της.

Ο οποίος κάνει σπουδαία σεζόν και καλύπτει τις πολλές ανορθογραφίες της άμυνας.

Ο Βόλος έχει ήδη δεχθεί 12 γκολ σε 5 ματς, που θα ήταν πολλά περισσότερα δίχως τον Κλέιμαν.

Όσο για τον Ισραηλινό διεθνή, μετά από μια καλή περσινή σεζόν δείχνει πιο ώριμος από ποτέ. Και θα μπορούσε με τέτοιες εμφανίσεις να διεκδικήσει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Ο Βόλος διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες, που ήδη έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας (Φεράρι, Φερνάντες, Φαν Φέερτ). Με τον Κλέιμαν να έχει όλα τα φόντα να μπει άμεσα ανάμεσά τους!

Η διοίκηση του Αχιλλέα Μπέου φρόντισε να ανανεώσει μέχρι το 2023 το συμβόλαιο του 30χρονου άσου το περασμένο καλοκαίρι, συνεπώς θα έχει το πάνω χέρι σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με σύλλογο της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ